Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 8 juny 2017

Tot a punt per al Festival 25+1 que aplegarà 10 hores d’espectacles de teatre, circ, música i art

La programació s'encetarà amb l'actuació de DJ Aurora Crew Live

Redacció.- El Festival 25+1 aplegarà el 10 de juny 10 hores d’espectacles de teatre, circ, música i art en el que vol ser “l’acte més popular i festiu de la celebració dels 26 anys d’H. Associació per a les Arts Contemporànies (H.AAC)”.

El festival, que és gratuït i està obert a tothom, tindrà lloc a Vic, just davant de la seu d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies, al c/Sant Francesc, 1; la resta d’actes de la celebració dels 26 anys d’H. Associació per a les Arts Contemporànies, que entre altres coses gestiona ACVic, també s’han dut o es duran a terme a la capital de la comarca d’Osona. Amb la participació de grups i artistes osonencs i de fora. El festival vol ser “un punt de trobada dels socis d’H.AAC així com dels veïns del barri i la ciutat en general”, comenten des de l’associació.

La programació s’encetarà amb l’actuació de DJ Aurora Crew Live; de fet, la música és un dels ingredients principals de l’esdeveniment que inclou també la participació del grup de vent Bandboo, de CARLA, Nico Roig i Germà Aire. També incorpora altres arts escèniques com el circ, amb l’espectacle Amunt i Avall, i el teatre, a càrrec de Dúo Fàcil. Per la seva banda, alumnes i exalumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic duran a terme experiències performàtiques a Esferes.

La celebració dels 26 anys d’H.AAC encara compta amb activitats fins a finals d’any com la presentació de les publicacions Com una cadira #4, de Jordi Lafon (22 setembre, ACVic), i F.A.- W.B. Correspondències, de Francesc Abad (19 octubre, ACVic); l’espectacle Pla fix, de David Ymbernon i Latung La La (3 novembre, Institut del Teatre); i la presentació de la publicació sobre els 26 anys d’H.AAC amb data per determinar.Cinema

“Invencible”, la nova pel·lícula d’Angelina Jolie com a directora

26/12/2014
Lletres

Pius Pujades publica dotze contes de Nadal en un llibre il·lustrat per Narcís Comadira

20/12/2018
Tendències

Demà comença el Black Music Festival 2010

03/03/2010
Exposicions

Henri Cartier-Bresson, a Lleida

25/01/2009

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]