Edició 4.861 (des del 27/09/2007)
Edició 4.861 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 31 març 2020

Es publica en format ebook la primera novela de Marc Ros

El regreso de Abba, comparteix títol i portada amb el nou disc del grup

Redacció.- Es publica en format ebook El regreso de Abba, el debut literari de Marc Ros, cantant i compositor de Sidonie, en castellà en el segell Suma de Letras i en català en Rosa dels Vents. Una sorprenent i captivadora novel·la generacional que parla sobre l’amistat, el camí que ha de recórrer un artista per a conèixer-se a si mateix i el final d’un estiu a Cadaqués.

Malgrat la situació excepcional de confinament, que obliga a posposar la seva publicació en format imprès al 21 de maig si les circumstàncies ho permeten, Penguin Random House GE ha decidit oferir als seus milers de seguidors l’oportunitat de gaudir en digital de la seva lectura en la data prevista inicialment.

El 10 d’abril es llançarà el primer single del disc amb el mateix títol, ja que la història de Marc no es queda en la novel·la: l’esperit dels personatges de El regreso de Abba seran l’essència temàtica i l’univers en el qual es mogui el nou disc de Sidonie. “Llibre i àlbum estan connectats com si fossin les branques d’un mateix arbre. D’aquí ve aquesta portada, que serà també la del disc, amb la increïble pintura que l’artista xilè Matías Krahn ens va fer arribar com un senyal màgic” afirma Marc Ros. “La novel·la acaba en el disc o el disc acaba en la novel·la. Tot comença i acaba on tu vulguis. Per a gaudir del llibre no és necessari haver escoltat aquestes noves cançons i viceversa. Que en la novel·la es parla d’una cançó que estan component Abba i Hugo, els protagonistes? Aquesta cançó la trobareu en el disc. Que al personatge de Domènech li ha pujat l’herba? Tu pots pujar amb ell en el disc. Les cançons que he escrit per a El regreso de Abba tenen les portes obertes; no es detenen davant una estrofa o una tornada, sinó que avancen i continuen sonant en anar passant les pàgines del llibre”.

abbaebookmarc rossidonie

23 dies romàntics a la Casa Batlló

16/04/2018
Exposicions

El Fòrum Gastronomic de Girona obre les inscripcions

27/08/2018
Tendències

Josep Ramoneda, director del CCCB

26/08/2010 07:47
Exposicions

L?exposició es pot veure fins a finals d?estiu

05/07/2009 05:44''

EnginyersGi presenta una nova aplicació que analitza el risc d’infecció per via aèria del Covid-19

L'aplicació realitza simulacions que permeten comparar aquest risc en diferents escenaris per a espais interiors

Redacció.- L’ús d’aquesta aplicació que presenta el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, és senzill i intuïtiu; només cal indicar el nombre de persones que es troben en un espai interior, el temps d’exposició, i la superfície i altura d’aquest espai, per a realitzar la simulació. L’analitzador aporta dades referents a diversos […]