Edició 4.695 (des del 27/09/2007)
Edició 4.695 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 31 març 2020

Es publica en format ebook la primera novela de Marc Ros

El regreso de Abba, comparteix títol i portada amb el nou disc del grup

Redacció.- Es publica en format ebook El regreso de Abba, el debut literari de Marc Ros, cantant i compositor de Sidonie, en castellà en el segell Suma de Letras i en català en Rosa dels Vents. Una sorprenent i captivadora novel·la generacional que parla sobre l’amistat, el camí que ha de recórrer un artista per a conèixer-se a si mateix i el final d’un estiu a Cadaqués.

Malgrat la situació excepcional de confinament, que obliga a posposar la seva publicació en format imprès al 21 de maig si les circumstàncies ho permeten, Penguin Random House GE ha decidit oferir als seus milers de seguidors l’oportunitat de gaudir en digital de la seva lectura en la data prevista inicialment.

El 10 d’abril es llançarà el primer single del disc amb el mateix títol, ja que la història de Marc no es queda en la novel·la: l’esperit dels personatges de El regreso de Abba seran l’essència temàtica i l’univers en el qual es mogui el nou disc de Sidonie. “Llibre i àlbum estan connectats com si fossin les branques d’un mateix arbre. D’aquí ve aquesta portada, que serà també la del disc, amb la increïble pintura que l’artista xilè Matías Krahn ens va fer arribar com un senyal màgic” afirma Marc Ros. “La novel·la acaba en el disc o el disc acaba en la novel·la. Tot comença i acaba on tu vulguis. Per a gaudir del llibre no és necessari haver escoltat aquestes noves cançons i viceversa. Que en la novel·la es parla d’una cançó que estan component Abba i Hugo, els protagonistes? Aquesta cançó la trobareu en el disc. Que al personatge de Domènech li ha pujat l’herba? Tu pots pujar amb ell en el disc. Les cançons que he escrit per a El regreso de Abba tenen les portes obertes; no es detenen davant una estrofa o una tornada, sinó que avancen i continuen sonant en anar passant les pàgines del llibre”.

abbaebookmarc rossidonie

Cinema

El poderós drama contemporani d’Un mundo mejor

01/04/2011 01:36
Exposicions

Una vida en pintura

02/02/2011
Cinema

“Irrational Man”, el nou film de Woody Allen, amb Joaquin Phoenix i Emma Stone

25/09/2015 02:03
Escenaris

Avui comença el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

23/08/2010

El festival Amb so de cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Se celebra del 4 al 8 d’agost a Palamós

Redacció.-  El festival arriba al municipi gironí del 4 al 8 d’agost per celebrar la seva 4a edició amb un cartell amb grans noms com Petitet i Pau Alabajos i amb propostes totalment trencadores. Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia aquest dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l’espectacle […]