Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 9 setembre 2015

Programació de luxe per al Festival Altaveu 2015

Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Joan Miquel Oliver formen part d’un dels millors programes de les últimes edicions

L’Altaveu, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi, és el certamen degà de Catalunya. Amb aquesta seran ja vint-i-set les edicions que s’han celebrat en el municipi del Baix Llobregat, sempre amb un ull posat en les propostes catalanes, tant de nova ona com ja consagrades, i amb l’altre en les bandes i solistes més interessants de l’escena estatal i internacional. El santboià és un festival que suscita interès tant pels grans noms com en la lletra petita del cartell. L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 10 i 12 de setembre en tres espais habituals del Festival: la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià.

Aquest any, crida l’atenció el concert especial que oferiran dos dels representants més destacats de l’escena folk-rock americana: Howe Gelb i M. Ward. Un altre dels noms internacionals destacats presents aquest any és Dorian Wood, cantant, multi instrumentista i performer. També passaran pels diferents escenaris repartits per Sant Boi formacions de la talla de Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge, Joan Miquel Oliver, presentant tots ells els seus darrers treballs, i Amparo Sánchez amb el seu espectacle intimista Amparo Sánchez en Acústic.

L’escena catalana sempre ha estat excel·lentment representada en l’Altaveu. Aquest any serà moment per a gaudir d’Obeses i RIU. També oferiran el seu vigorós concert els valencians Sènior i el Cor Brutal.

Juntament amb els grups principals, el públic tindrà l’ocasió de veure en directe els finalistes de l’Altaveu Frontera, la secció competitiva per a noves bandes i grups emergents.

A més, cal destacar l’espectacle Sant Boi Urban Dance, protagonitzada per alumnes de diferents acadèmies de dansa de la ciutat. Durant l’espectacle s’oferirà un espectre ampli de danses urbanes a ritme de hip hop.

I com cada any, el Festival es completarà amb els Premis Altaveu, que s’adjudicaran el dimecres 9 de setembre i que reconeixen als artistes, entitats i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant l’any.

> Informació complementàriaArtsTendències

Nous membres i nova etapa per a la cultura contemporània a Barcelona

15/07/2012 02:58
Lletres

El Fra Valentí Serra de Manresa ens porta el llibret “Tornar als remeis de sempre”

12/07/2017 04:17
Tendències

La Nit dels Museus, més enllà dels museus

17/05/2012
Videoclips

Fes-ho realitat

04/05/2014 03:40

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]