Edició 4.434 (des del 27/09/2007)
Edició 4.434 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 30 abril 2018

Primers grans noms al Fòrum Gastronòmic Girona 2018

Edició d’apostes fermes i reptes de futur

Redacció.- Després de l’èxit del 2017 el Fòrum Gastronòmic Girona torna a la ciutat el 18, 19 i 20 de novembre d’aquest 2018 i ho farà convertint-se un cop més en el punt de trobada del sector foodservice.

Un any més hi haurà nombroses activitats entre les que destaquen sessions magistrals de cuina en directe protagonitzades per reconeguts cuiners i cuineres, tallers amb tast, premis i concursos, etc. I també una fira en la que hi participaran les millors empreses del sector foodservice, des d’equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i l’artesania alimentària. A data d’avui ja compta amb un 68% de l’espai firal venut.

Alguns dels que ja han confirmat la seva participació són Joan Roca, Paco Pérez, Jordi Cruz, Maria José San Román o Begoña Rodrigo, entre d’altres. Tampoc hi faltaran grans xefs internacionals com la colombiana Leonor Espinosa, la italiana Antonia Klugman o la francesa Adeline Grattard.

Eix temàtic

El Fòrum Gastronòmic Girona 2018 serà una edició d’apostes fermes i reptes de futur. D’una banda, el Fòrum, en línia de continuïtat amb els valors que el caracteritzen, seguirà reforçant la idea de compromís social amb el territori, desenvolupant accions encaminades a propagar models de cuina sostenible vinculats a productors locals. En aquesta línia, es tornarà a donar espai a gent que practica oficis que formen part del patrimoni gastronòmic.

Aposta per la internacionalització

Per promoure l’intercanvi comercial, el Fòrum Gastronòmic Girona també comptarà amb missions inverses amb compradors procedents de Bèlgica i Polònia interessats en els productes presents a la fira.

Premis InnoFòrum

Fòrum Gastronòmic Girona 2018 entregarà un cop més els Premis InnoFòrum, que són un reconeixement a la innovació en la gastronomia. Comptaran amb tres categories: producte més innovador, packaging més creatiu i gust més original. Els productes concursants s’han d´haver presentat al mercat en els 12 mesos anteriors a l’edició del Fòrum Gastronòmic Girona 2018.

La passada edició del 2017 va comptar amb 252 empreses expositores i un total de 25.155 visitants.

Fòrum Gastronòmic Girona 2018 té el suport, entre d’altres, d’Estrella Damm, Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Dipsalut a més d’empreses com Chocovic, que serà el patrocinador de les activitats del Fòrum Dolç o Tupinamba i Double Tree by Hilton Girona, cafè i hotel oficials del Fòrum, respectivament.

Adeline GrattardAntonia KlugmanBegoña RodrigoFòrum Gastronòmic Gironajoan rocaJordi CruzLeonor EspinosaMaria José San RománPaco Pérez

EscenarisMúsica

Xavi Pascual, promotor musical i director de l’Acústica de Figueres

16/11/2011 06:20
Música

Verdcel presenta el seu darrer treball en un concert a Luz de Gas

01/04/2010 6:04
Exposicions

Ingràvid torna a Figueres presentant la sisena edició del festival

30/09/2014 04:39
Turisme

182 poblacions de Catalunya celebren les Jornades Europees del Patrimoni aquest cap de setmana

16/09/2016