Edició 4.864 (des del 27/09/2007)
Edició 4.864 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 27 maig 2020

Es presenta CARTAres, un sistema de carta digital per restaurants, bars i hotels, que evita el contacte entre clients i cambrers

La proposta de carta digital CARTAres ès un sistema pel qual el client consulta la carta per mitjà del seu propi mòbil, el funcionament ès molt senzill, accedint-hi per un codi QR que es troba a la taula del restaurant, bar, cafeteria, etc. D’aquesta manera s’evita el contacte amb una carta de paper que passa de mans en mans, i que s’ha de desinfectar de forma continuada, poden afectar amb el COVID-19, tant als clients com al propi cambrer o cap de sala. També hi ha la possibilitat que el restaurant disposi de tabletes per aquells clients que no portin un mòbil en aquell moment.

Veure sistema CARTAres

Veure DEMO CARTAres

Com dèiem els clients hi poden accedir escanejant el codi QR de les etiquetes adhesives que trobaran damunt la taula o per mitjà d’aquest enllaç: www.cartares.com/nomrestaurant. D’aquesta manera no cal instal·lar cap aplicació als seus mòbils.

Una de les grans avantatges d’aquesta carta, es que el restaurador pot canviar els continguts de la carta, menús, vins, postres, etc. Fins i tot al mig d’un servei canviar un plat que s’ha acabat per un altre. No es tarda més de 60 segons en fer-ho. Ho canviar els preus, indicar quins plats i aliments contenen al·lèrgens complint amb la normativa.

Com que la gestió dels continguts la fa el propi restaurador, aquest pot saber quines són les parts més visitades de la web i les consultes que ha tingut. La carta es pot veure també per mitjà de tablets i ordinadors de sobretaula.

L’estudi de comunicació que ha dissenyat CARTAres, Iglésies Associats, afirma que el restaurant pot disposar d’aquesta carta en menys de 48 hores. I que es poden posar tants idiomes com es vulguin, així com apartats es necessitin, Menú diari, Cap de setmana, degustació, Arrossos, Peixos, Carns, Vins, Caves, Postres, Suggeriments, etc.

Imports i tarifes
Els preus d’aquesta carta són força econòmics, disposant d’un servei d’assistència i consultes accesible.

Cartares simple 2 idiomes: creació 175 € (87 € any)
Cartares amb 5 apartats 2 idiomes: creació 240 € (100 € any)
Cartares amb més apartats i més idiomes: creació 265 € (115 € any) + 35 € cada apartat (a partir de 5 apartats) i 35 € cada idioma (a partir de 2 idiomes)
Funcionalitats

Panell de control gestionable pel restaurant, bar o hotel
Canviar els continguts de la carta, menús, vins, postres, etc.
Canviar a mig servei un plat per un altre
Canviar preus
Multiidioma
Indicar quins aliments contenen alergens cumplint la normativa vigent
Saber les visites que ha tingut la carta digital, i quines pàgines són les més visitades
La teva carta digital disponible en 48 hores
Els clients accedeixen a la carta amb un codi qr
La teva carta es pot veure al mòbil, tabletes, pàgina web…
Els clients no necessiten descarregar-se cap aplicacióCinema

“Calle Cloverfield 10”, la polèmica cinta amb Mary Elizabeth Winstead i John Goodman

19/03/2016
Cinema

Curt.doc, el festival de curtmetratge documental de Vidreres

11/06/2014 04:30
Lletres

La força d’un destí de Martí Gironell, la novel·la més venuda de l’any amb 35.000 exemplars

23/11/2018
Arts

La nova performance en vidre de l’artista Joan Crous

11/06/2008 3:16''

La 14ª edició de la programació cultural Pepe Sales girarà al voltant de l’autor Charles Bukowski

Les activitats s’emmarquen dins la celebració del centenari de l’escriptor i poeta, i tindran lloc a Girona entre el 23 de gener i el 5 de febrer del 2021

Redacció.- La 14ª edició de la programació cultural Pepe Sales girarà al voltant de l’escriptori i poeta Charles Bukowski, considerat un autor emblemàtic i una figura irreverent de la literatura del segle XX. El vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i els organitzadors de la iniciativa i responsables de l’Associació […]