Edició 4.782 (des del 27/09/2007)
Edició 4.782 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 5 abril 2019

Els Premis Cactus premien Andreu Veà, TV3 a la carta i el videojoc GRIS

La campanya Cap cartró al carrer, realitzada per l'agència La Buena per al Centre Comercial Vilamarina i Arrels Fundació, és la guanyadora del Premi a la Millor Campanya de Màrqueting Social dotada amb 3.000 euros

Redacció.- Els Premis Cactus arriben a la seva cinquena edició premiant per primera vegada, no només tot Catalunya, sinó també Catalunya Nord. Aquests guardons, organitzats pel Club de Màrqueting de Girona i Digitals Girona, arriben al cinquè aniversari amb un trajecte plenament consolidat i amb una gala d’entrega de Premis única, marcada per l’emoció.

L’entrega dels guardons s’ha celebrat aquesta nit al Teatre Municipal de Girona i ha comptat amb una nombrosa assistència. Com els anys anteriors, ha comptat amb la conducció de l’escriptor Martí Gironell, guanyador del Premi Ramon Llull 2018 de literatura. També cal destacar la ponència d’Andreu Veà, qui ha estat guardonat amb el Gran Premi Cactus en reconeixement a la seva destacada trajectòria professional en la divulgació d’Internet.

Per amenitzar la vetllada, i no deixant passar l’oportunitat de destacar aquests cinc anys de vida, els Premis Cactus han tingut la sort de comptar amb l’acompanyament de la música en directe de la Black Music Big Band, que és la primera big band escola de les comarques gironines especialitzada en funky i soul.

Guanyadors dels Premis Cactus 2019
Els projectes guanyadors dels Premis Cactus 2019 són:

A la categoria de Millor Web, Bravans, realitzada per Artic Studio; a Millor Innovació de Producte, Flipr & Flipr Predict, realitzada Flipr. Com a novetat, aquest any s’iniciava una nova categoria; la de Millor Videojoc. Aquest guardó se l’ha emportat GRIS, de Nomada Studio. La Millor Campanya de Màrqueting ha estat La Gran Recerca, realitzada per Girona FC.

Pel que fa a les categories dels influencers, el Youtuber de l’Any, ha estat Plátano Melón i l’Instagramer de l’Any, Oliver Vegas. El guardó a la Millor Campanya de Comunicació, se l’ha emportat Anna Rocks, de Rocambolesc, realitzada per Umami Multimèdia. La Millor App, ha estat Dones que han canviat el món, realitzada per Learny Land. La campanya Cap cartró al carrer, realitzada per La Buena per al Centre Comercial Vilamarina i Arrels Fundació, és la guanyadora de la Millor Campanya de Màrqueting Social, dotada amb 3.000 euros. Per últim, el Millor Projecte Tecnològic ha estat Método S.O.L., realitzat per Epistemes.
Andreu Veà i TV3 alacarta, premiats per l’organització

El Gran Premi Cactus i el Premi Cactus Honorífic són les dues úniques distincions proposades i seleccionades per la mateixa organització.

Andreu Veà, guanyador del Gran Premi Cactus, ha estat reconegut per la seva extensa trajectòria. És enginyer en Telecomunicacions, doctor enginyer en Electrònica i té un màster en Gestió TIC. Destaca per haver representat a Espanya davant la Comissió Europea com Digital Champion i per ser l’únic europeu de la Internet Hall of Fame Board. L’any 2017 va rebre el Premi Estatal a la Trajectòria Personal a Internet i l’any 2018 el Premi a la Personalitat Destacada en Telecomunicacions i Informàtica. Com escriptor, entre les seves obres destaquen Cómo creamos Internet (2013) i Tecnología para andar por casa (2018).
Tv3 alacarta, que ha estat guardonada amb el Premi Catus Honorífic, compleix quinze anys oferint la retransmissió en directe de totes les cadenes de Televisió de Catalunya i també de tots els programes de producció pròpia. Per celebrar aquesta fita, els Premis Cactus han volgut reconèixer la que representa la primera plataforma pública de l’estat en oferir continguts sota demanda.

 

Un guardó, un artista

Des dels inicis dels Premis Cactus, la organització ha apostat per potenciar l’art. En aquest sentit, cada guardó, dissenyat per Pep Farrés, es personalitza per diferents artistes. En la cinquena edició, a més d’encarregar aquest projecte a artistes catalans, també hi han participat dues artistes de la Catalunya Nord. Així, s’ha comptat amb Marilena Barquero, Caroline Cavallier, Gerard Coma, Kel Domènech, Gil Granero, Quim Hereu, Joan Laborda, Caroline Millin, Torrent Pagès, Jordi Rosich de Roosik & Co, Enric Solanilla i Anna Sorribas.Exposicions

14è Concurs de Pintura Jove

10/07/2012
Arts

El Museu d?Art de Girona celebra el Dia Internacional dels Museus

16/05/2008
Tendències

La Fundació Lluís Carulla destaca la importància de la formació en el temps d’esplai en la construcció d’una societat cohesionada

03/09/2014
Tendències

Americana, el Festival que estrena el cinema Nord-Americà que no arriba a les multisales, torna més gran.

24/01/2015

“Magistrals”, una exposició que reivindica l’art dels artistes amb discapacitat intel·lectual al Palau Robert

“Magistrals” recull pintures de 10 artistes amb discapacitat intel·lectual que han guanyat el Premi Setba

Redacció.- La Fundació Setba organitza l’exposició “Magistrals” al Palau Robert de Barcelona. L’exposició és una mostra del projecte Premi Setba, un certamen de pintura per artistes amb discapacitat intel·lectual, que té com a objectiu potenciar la creativitat i reconèixer el talent d’aquests artistes “magistrals”. L’exposició recull pintures de deu artistes que van quedar guanyadors en […]