Edició 3.949 (des del 27/09/2007)
Edició 3.949 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 1 juliol 2008

Poesia i + a La Pedrera

El cicle s?inaugura amb La Caiguda d?Amlet (o la caiguda de l?hac)

La primera sessió del cicle Poesia i + a La Pedrera es porta a terme avui dimecres, 2 de juliol a les 20h a L’Entresòl de La Pedrera amb el monòleg teatral La Caiguda d’Amlet (o la caiguda de l’hac) de Jordi Oriol Canals i dirigit per Xavier Albertí.
La sessió comptarà amb la presentació d’Àlex Susanna. Aquest cicle s’emmarca dins del Festival d’Estiu de Caldes d’Estrac Poesia i + de la Fundació Palau.
L?espectacle La Caiguda d’Amlet (o la caiguda de l’ hac) ens explica que Amlet està caient. No l’hem vist caure d’enlloc ni tampoc el veurem aterrar. Tant l’espai, com el temps no hi tenen cabuda. Tampoc no hi tenen sentit. Tan sols podem assegurar que hi ha un Home. Un Home enmig d’una caiguda. Un Home i els seus pensaments. Pensaments que perboca per trobar-los una lògica, per ordenar-los. Per entendre’s. Un monòleg introspectiu enmig de l’univers infinit. Un discurs en forma de fractal. És la part pel tot.
La Fundació Caixa Catalunya proposa amb Poesia i + un punt de trobada d’uns vespres d’estiu a l’entorn de quatre propostes poètiques singulars, atractives en la seva radicalitat. Monòlegs teatrals, poesia fonètica, propostes que prenen sentit en contacte amb un públic proper, de poetes actuals i de clàssics que reinterpretem des de la seva total vigència. La Fundació Caixa Catalunya dóna suport a la Fundació Palau per a la tasca de conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre, així com per a activitats com el Festival d’Estiu de Caldes d’Estrac Poesia i + des del seu inici l’any 2006.

> Informació complementàriaCinema

‘Four lovers’, una pel·lícula d’Antony Cordier

07/06/2012
Música

Manel tanquen divendres la novena edició del festival Sons del Món amb totes les entrades

27/07/2016
Cinema

Marina Comas, Albert Baró i Àlex Monner protagonitzen ‘Els nens salvatges’

25/05/2012 01:42
Tendències

Òmnium Cultural compleix mig segle d’història amb nous reptes

01/06/2011 09:06