Edició 3.944 (des del 27/09/2007)
Edició 3.944 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 4 octubre 2017

Pep Admetlla i CODIestudi mostren la seva creativitat indisciplinar a l’exposició Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits

Una doble mostra comissariada per Glòria Bosch al Bòlit_StNicolau i al Museu d’Arqueologia de Girona

L’exposició és el fi del relat que varen realitzar a Venècia l’any passat, una mostra, que es el present, d’un passat, i l’inici d’un futur. Es podrà veure del 5 d’octubre al 23 de novembre al Bòlit_StNicolau i al Museu d’Arqueologia de Girona.

“Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits” de Pep Admetlla i CODIestudi, i comissariada per Glòria Bosch, recull la idea i la reproducció dels dibuixos, esbossos, plànols, maquetes i imatges del procés i el muntatge final del projecte “Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits”, que va formar part de l’exposició “Time Space Existence” organitzada per Global Art Affairs Foundation dins del Palazzo Bembo, a la 15a Mostra Internacional d’Arquitectura de la Biennal de Venècia (2016).

Entre cos i enigma – Arquitectura dels sentits és una obra en què cohabiten escultura, arquitectura, disseny industrial, urbanisme i pensament utòpic. El projecte és una màquina de grans dimensions que aixeca un pont imaginari a Girona, entre el passeig arqueològic i el monestir de Sant Pere de Galligants, construint entre aquest dos espais una estructura de ferro que levita.
Aquesta intervenció proposa una reflexió sobre una nova manera d’ocupar l’espai, reconèixer el traçat històric de la muralla i oferir unes noves vistes als visitants de la zona baixa de la Vall de Sant Daniel, en el context de Sant Pere de Galligants, Sant Feliu i la Catedral de Girona.

bòlitCodi estudiMuseu Arqueologia de CatalunyaPep Admetlla

Lletres

Atorguen els Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

28/05/2009
Tendències

Arrenca una nova edició de Fòrum Gastronòmic Girona amb gran afluència de públic

18/11/2017
Escenaris

Es presenta el Festival Moments Musicals Roses 2009

20/01/2009
Escenaris

La Fura dels Baus estrena ?Le grand macabre? a Brusel·les

23/03/2009