Edició 4.038 (des del 27/09/2007)
Edició 4.038 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 6 juliol 2010

Pel plaer de tornar a veure-la presenta el viatge interior d’un dramaturg

Miguel Ángel Solá i Blanca Oteyza junts de nou després de l'èxit de 'El diari d'Adam i Eva

L’obra del canadenc Michael Temblay, dirigida per Manuel González Gil i interpretada per Blanca Oteyza i Miguel Ángel Solá, aterrarà al Teatre Borràs de Barcelona el proper 7 de juliol, en el marc del seu aclamada gira estatal . Romandrà en cartell quatre setmanes, fins l’1 d’agost.

Blanca Oteyza i Miguel Ángel Solá tornen a posar-se a les ordres de González Gil en una nostàlgica comèdia, com ja van fer amb un dels seus grans èxits teatrals, “El diari d’Adam i Eva”. Donen vida sobre l’escenari a Nana i Miquel, mare i fill, en una obra amb dos únics personatges que aprofundeix en una emotiva història d’amor maternal.

A l’obra, a través dels seus records, Miquel, un reconegut autor teatral, va dibuixant el perfil d’una mare que, en morir jove, ha marcat la vida del seu fill i ha despertat en ell la vocació teatral. Convertit en un famós i reconegut autor i director creu que algú es fa únic quan genera en un altre el plaer de tornar a veure-ho. Per provar que és així, i donar sentit a la seva darrera peça teatral, haurà de comptar amb la dona que farà que la seva nostàlgia adopti la cara de la felicitat. Davant el públic, submergint-se en un passat molt present, iniciarà un viatge al cor obert del teatre.Escenaris

La Sala Petita del TNC estrena Llibertat!

30/04/2013
Escenaris

Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet presenten a Temporada Alta el seu nou disc, Emotional Dance

04/12/2016

Un interessant itinerari de 300 anys: des de l’endemà de la desfeta, fins als nostres dies

13/04/2014
Exposicions

El redescobriment dels negatius de la Guerra Civil espanyola de Capa, ‘Chim’ i Taro

26/10/2011 06:52