Edició 4.673 (des del 27/09/2007)
Edició 4.673 (des del 27/09/2007)

Empreses i marques segrestades per les agències

Francesc Grau Consultor de comunicació digital 20/12/2013

El context actual d’optimització d’equips a les empreses sumat moltes vegades a la imperiosa necessitat d’aprofitar les oportunitats que ofereix internet i les seves múltiples formes de contacte amb usuaris i clients potencials ha portat a una perillosa paradoxa.

Moltes empreses i marques no tenen encara el coneixement necessari per enfrontar-se als reptes de la nova societat digital i recorren a l’ajuda de proveïdors externs perquè els ajudin a desenvolupar el seu negoci a la xarxa. El problema està en saber destriar l’empresa/agència adequada per fer-ho, ja que la marca, sense saber-ho, estarà confiant la seva identitat digital y el control de la seva reputació a uns desconeguts que li crearan la imatge que tothom veurà d’ells a internet.

Aquest fet m’ha sorprès reconèixer-lo en varis casos de marques mitjanes i grans, amb les que, parlant amb els seus directors de màrketing, reconeixien -en privat- desconèixer el 100% de l’activitat que l’agència que tenien contractada per ajudar-los a portar la comunicació a la xarxa, fet que no passa en cap cas amb departaments de premsa on els directius revisen les notes de premsa i comunicats amb lupa..

agènciesempresesidentitat digitalinternetmàrketingmarquespremsaxarxa

Més opinions de Francesc Grau


El Museu d’Història de Barcelona programa la segona edició del cicle de cinema Barcelona en moviment

Els dijous 16, 23 i 30 de juliol des de les 21 hores i fins la mitjanit es podran veure a la web del museu tres pel·lícules que presenten la ciutat des del prisma del gènere d'intriga o thriller

Redacció.- En el marc de la línia de recerca del Museu d’Història de Barcelona sobre les representacions urbanes contemporànies, el cicle de cinema Barcelona en moviment del MUHBA Park Güell, se centra a donar a conèixer com els films han caracteritzat la ciutat, l’han modificat i han contribuït a convertir-la en la metròpoli que avui coneixem. L’edició […]