Edició 4.672 (des del 27/09/2007)
Edició 4.672 (des del 27/09/2007)

Els famosos s’estimen més l’iPhone

Francesc Grau Consultor de comunicació digital 15/04/14

Que els mitjans socials i la revolució de la Web 2.0 han posat de manifest molts misteris personals ho sabem. I també, corporatius. Amb ells, la comunicació de les marques. La honestedat en el missatge sempre s’ha valorat tot i que ara passa a un altre nivell: la necessitat constant de dir la “veritat” en el que es diu.

La convenció social de creure’ns les paraules d’un missatge publicitari de la mà de prescriptors y famosos ara cau, si aquest prescriptor o famós diu alguna cosa que al mateix moment l’espectador veu que no és veritat.

Un dels casos que hem vist amb més recurrència, i l’últim cas vist recentment a la gala dels premis Oscar de cinema als Estats Units, on els esforços de Samsung (patrocini) en aconseguir visibilitat amb l’ús dels seus mòbils d’última generació per part de les estrelles es veien superats per l’evidència de que davant les càmeres, els actors i actrius pagats per la marca lluïen els terminals de la marca, però entre bambolines i al llarg de la nit, els tuïts i fotografies que publicaven ho feien amb els seus propis iPhones… $20 milions de dòlars de patrocini que fa aigües evidenciant les preferències Apple dels famosos..

 

 

iphonePatrociniSamsungsmartphonestablets

Més opinions de Francesc Grau


El Mercat de Música Viva de Vic presenta una àmplia oferta digital i actuacions presencials al setembre

El MMVV se celebrarà del 14 al 19 de setembre amb l’objectiu prioritari de promoure la contractació de concerts

Redacció.-  El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) encara una 32a edició excepcional, adaptada a les circumstàncies actuals. Enmig de la crisi causada per la Covid-19, el Mercat es reinventa per continuar oferint una àmplia oferta als professionals del sector i una programació singular i diversa carregada d’estrenes per a tots els públics. El […]