Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Edició 4.868 (des del 27/09/2007)

Els famosos s’estimen més l’iPhone

Francesc Grau Consultor de comunicació digital 15/04/14

Que els mitjans socials i la revolució de la Web 2.0 han posat de manifest molts misteris personals ho sabem. I també, corporatius. Amb ells, la comunicació de les marques. La honestedat en el missatge sempre s’ha valorat tot i que ara passa a un altre nivell: la necessitat constant de dir la “veritat” en el que es diu.

La convenció social de creure’ns les paraules d’un missatge publicitari de la mà de prescriptors y famosos ara cau, si aquest prescriptor o famós diu alguna cosa que al mateix moment l’espectador veu que no és veritat.

Un dels casos que hem vist amb més recurrència, i l’últim cas vist recentment a la gala dels premis Oscar de cinema als Estats Units, on els esforços de Samsung (patrocini) en aconseguir visibilitat amb l’ús dels seus mòbils d’última generació per part de les estrelles es veien superats per l’evidència de que davant les càmeres, els actors i actrius pagats per la marca lluïen els terminals de la marca, però entre bambolines i al llarg de la nit, els tuïts i fotografies que publicaven ho feien amb els seus propis iPhones… $20 milions de dòlars de patrocini que fa aigües evidenciant les preferències Apple dels famosos..

 

 

iphonePatrociniSamsungsmartphonestablets

Més opinions de Francesc Grau


Entitats de l’audiovisual i la cultura reclamen als partits que apliquin 10 mesures per normalitzar i enfortir el sector en català

Adverteixen que l'audiovisual "ha estat abandonat durant 10 anys malgrat ser un sector cultural estratègic i un instrument de normalització lingüística"

Redacció.- La Plataforma per la Llengua, l’Acadèmia del Cinema Català i el Clúster Audiovisual de Catalunya demanen que les institucions polítiques apostin definitivament per l’audiovisual en català abans no sigui massa tard. Amb aquest objectiu, exigeixen als partits polítics que incorporin als seus programes electorals 10 mesures concretes perquè el pròxim govern reverteixi la situació […]