Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)

“Bolos”, llibres i discos

Toni Iglésies Trias Comunicador i publicitari 22/04/14

Cada any, puntualment, amb l’arribada de la primavera, escriptors i músics, editorials i productores, fan coincidir la publicació dels seus darrers treballs, en els mesos de febrer, març o abril. Tots sabem que en motiu de la diada de Sant Jordi, lectors i oients ens sentim més motivats per adquirir, comprar! encara que sembli impossible, un llibre o un disc per regalar o regalar-se a un mateix.

Segur que els estudis de màrqueting comercial ho recomanen, ara bé, això genera una espiral d’excés d’informació, de competència entre els creadors, per intentar ocupar espais en entrevistes als mitjans de comunicació i fer “bolos” de presentació per redaccions, platós i estudis radiofònics. No dic que no estigui bé, però aquests excessos fan que a la resta de l’any hi hagi certa sequera. De totes maneres visca aquesta festa de les lletres escrites i cantades! Que mentre hi ha cultura hi ha vida.

A Sies.TV, gràcies a aquestes novetats de Sant Jordi hem pogut parlar amb Care Santos, Xavier Bosch, Rafel Nadal, Rafael Vallcorba, Albert Vilaró, Vicenç Pagès, Martí Gironell, Quim Nadal, Iolanda Batallé, Gaspar Hernàndez, Lluís Costa, entre d’altres. I creadors musicals com Joan Masdéu, Gerard Quintana, Sílvia Rodríguez, Projecte Mut, Cris Juanico… ho podeu consultar quan vulgueu, com vulgueu i des d’on vulgueu; que soni la música i a viure la diada de les lletres.

editorialsescriptorsliteraturallibressant jordi

Més opinions de Toni Iglésies Trias


A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]