Edició 4.437 (des del 27/09/2007)
Edició 4.437 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 9 agost 2019

Obeses presentarà un singular espectacle de gran format amb 27 músics en directe

Aquest dissabte 10 d'agost, en el marc del festival Amb so de cobla

Redacció.- El proper dissabte 10 d’agost, en el marc del festival Amb so de cobla (Palamós), Obeses presentarà aquest singular espectacle de gran format amb 27 músics en directe.

El quartet de música moderna OBESES, la COBLA BERGA JOVE i el COR D’OBESES sumen forces per presentar un projecte conjunt que revolucionarà tant l’esfera contemporània com la tradicional. Com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna? Com pot arribar a sonar el repertori tradicional català interpretat per una banda moderna? Aquest atrevit projecte aportarà llum sobre aquestes qüestions, apostant per dignificar tant el so tradicional com el de l’esfera contemporània.

Al llarg d’un concert d’una hora i mitja de duració, les peces més importants de la discografia d’Obeses apareixeran presentades amb un nou i sorprenent arranjament, elaborat per Arnau Tordera I, que sumarà els timbres característics de la cobla al món tímbric de la banda. Al mateix temps, sense oblidar el llegat de músics catalans, durant el concert es podran escoltar també un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla reinterpretades amb aquesta nova formació que conjugarà a la perfecció tradició i modernitat. Compositors tan emblemàtics del món sardanístic com Juli Garreta, Enric Morera o Ricard Viladesau apareixeran al costat del repertori d’Obeses.

Una oportunitat única per trencar barreres estilístiques, per desfer tòpics, per transcendir límits fins ara desconeguts i, sobretot, per gaudir en majúscules de la música —en aquest cas més que mai— catalana.Tendències

Recta final de la preparació del Festimatge de Calella

28/03/2012
Música

El festival de música electrònica Electrobeach 2014 ven un 35% de les entrades a públic català

18/06/2014
Videoclips

Els darrers nadals

09/01/2012 05:03
Cinema

Cicle de Cinema Alemany a la Filmoteca de Catalunya.

19/10/2012