Edició 3.921 (des del 27/09/2007)
Edició 3.921 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 15 febrer 2015

Oberta la inscripció per participar a la gira de concerts Giraconcert per a joves estudiants de música

Giraconcert s’adreça als alumnes de música de les escoles gironines de nivell elemental nascuts fins al 2006 i de tots els cursos de grau professional

El Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona i nou escoles de música de les comarques gironines organitzen, per sisena vegada, la gira de concerts Giraconcert. Els alumnes interessats a participar-hi es poden inscriure a la convocatòria fins al 24 de febrer per mitjà de les escoles organitzadores o bé a www.cmg.cat, si estudien en altres centres gironins. El Giraconcert, que consta de sis concerts a diferents escenaris de la demarcació, tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d’abril.

Totes les inscripcions entraran en un procés de selecció, i els escollits (que han de ser nascuts fins al 2006) participaran en la gira. Els joves tocaran en dues ocasions a diferents escenaris de Fornells de la Selva, Olot, Figueres, Santa Coloma de Farners, Torroella de Montgrí, Girona, Breda o Banyoles.

En aquests concerts, els joves estudiants presenten una mateixa obra en diferents auditoris i condicions. Tot plegat, els permet conèixer altres alumnes amb les mateixes inquietuds i aprendre ja des de ben petits el que és fer una gira de concerts, alhora que l’experiència els suposa un enriquiment i els ofereix una plataforma per tocar en públic.

Les escoles de música participants en aquesta edició són les de Torroella de Montgrí, Banyoles, Breda, l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge, l’Escola de Música del Gironès, la Flauta Màgica de Figueres, la del Casino Menestral de Figueres, l’Aula Musical de Girona i la Josep Carbó de Santa Coloma de Farners.

> Informació complementària

estudiantsgiraconcertgironajovesmúsics

Música

Apoteòsica inauguració del festival Strenes amb Txarango

26/03/2017
ArtsExposicions

El Museu de la Vida Rural inaugura una exposició de Joan Brossa

24/07/2014
Escenaris

American Buffalo al Teatre Lliure

07/01/2010
Música

El pianista rus Nikolai Lugansky interpretarà Rachmàninov amb l’Orquestra Gulbenkian al Palau de la Música Catalana

04/02/2016