Edició 4.194 (des del 27/09/2007)
Edició 4.194 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 19 febrer 2019

La nova formació Liceu Brass Ensemble s’estrena a “Les Cambres del Liceu”

La formació neix fruit de l’impuls de la secció de metalls de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu

Redacció.- El proper divendres 22 de febrer a les 20h el Foyer del Gran Teatre del Liceu acull el tercer concert de Les Cambres del Liceu, que suposarà l’estrena de la formació de la secció de metalls de l’Orquestra, Liceu Brass Ensemble.

El Gran Teatre del Liceu compta amb una excel·lent Orquestra i Cor formats per artistes de primer nivell i els concerts de Les Cambres del Liceu esdevenen una eina magnífica mostrar el seu treball i la seva qualitat. A més, els músics de l’Orquestra que habitualment desenvolupen la seva feina en el seu marc natural, el fossat just davant de l’escenari, guanyen amb aquesta iniciativa visibilitat i protagonisme.

Liceu Brass Ensemble: A tota màquina!

El Liceu Brass Ensemble neix fruit de l’impuls de la secció de metalls de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, amb el suport incondicional del Mestre Pons, i amb l’objectiu de fer un treball rigorós i d’excel·lència. Per acompanyar aquest treball s’hi sumen dos ingredients necessaris: el cicle de Les cambres del Liceu, com a plataforma que facilita el Teatre per presentar el treball dels nostres metalls i la direcció d’un referent mundial en els instruments de metall, Ian Bousfield. En la preparació d’aquest concert els membres Liceu Brass Ensemble desenvolupen un treball tècnic exhaustiu i un aprofundiment en un programa virtuós, exigent i alhora molt gratificant.Cinema

‘En tierra hostil’, sis estatuetes per la cinta de la directora Kathryn Bigelow

07/03/2010 03:26
Escenaris

Planeta Salvatge: Hiroshima presenta el seu 1r cicle de programació per a públic familiar

15/12/2015
Arts

Taula rodona a Can Framis sobre la figura d’Antoni Clavé

28/05/2013
Tendències

Arrenca la 23a edició del Concurs de Fotografia Naturalista

04/09/2010