Edició 3.951 (des del 27/09/2007)
Edició 3.951 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 7 gener 2018

Nova edició del cicle de peces curtes de dansa a El Maldà

Més de 200 companyies nacionals i internacionals han presentat proposta i només 6 han estat les seleccionades

Redacció.- Del 18 al 28 de gener torna el cicle de peces curtes de dansa d’El Maldà: Maldà enDansa. Les sis companyies participants han estat seleccionades a través d’una preselecció convocada al novembre en què s’han presentat al voltant de 200 companyies nacionals i internacionals.

A la 5ena edició de Maldà enDansa podrem veure 6 peces curtes que conformen 2 programes. Al primer programa presentaran proposta 3 companyies catalanes: A les Golfes-Tàndem de creació coreogràfica amb ‘Entre viatges i flors’, basat en un espectacle de Mercè Rodoreda; ‘Aye-Nah’, una proposta de dansa urbana amb Aina Lanas; i ‘Dosis’ un espectacle de UnaiUna sobre les relacions i els estats que la dona viu dia a dia. Al segon programa podrem veure un duo de dansa i cant: ‘Lingua madre’, el format per Nuvola Vandini i Neus Borell Mateu; la peça de Clàudia Mirambell: ‘nada.dora.toda.dorada’ interpretada per la companyia Golden Àcid; i ‘Carretería’ deTangen|Benzal, una reflexió sobre les relacions i les contradiccions dels humans.

Pel que fa a les activitats paral·leles destaquen: l’espectacle inaugural amb ‘Any Day’ d’Helena Canas, que es farà a l’exterior d’El Maldà; l’exposició fotogràfica ‘In Visibles’ de Yoana Miguel, amb un treball que ens mostra els moviments dels ballarins invisibles als ulls dels espectadors; dues conferències impartides per Jordi Ribot i Toni Jodar amb Beatriu Daniel, respectivament; i finalment, una Jam Sesion de Músia antiga i Dansa, una proposta que combina aquests llenguatges amb la improvisació.Cinema

Una nova comèdia amarga al més alt nivell

22/12/2017
Escenaris

Catorze espectacles de gèneres diversos integren la segona temporada estable del Teatre Akadèmia

19/09/2013
Exposicions

L’Auditori de Girona s’estrena com a espai d’exposicions amb “Partitures de ferro”

05/12/2014
Escenaris

L’Atelier, Bikimel i Manel en concert al Via Fora! CAT

07/06/2008