Edició 3.981 (des del 27/09/2007)
Edició 3.981 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 25 maig 2013

Nou portal web dedicat a les exposicions

La Diputació de Girona l'ha posat en funcionament per difondre i presentar els circuits expositius que gestiona

S’ha posat en funcionament un nou portal web, gestionat per la Diputació de Girona, a través del qual es vol presentar i difondre els circuits expositius que la corporació gestiona i, sobretot, oferir una eina pràctica i eficaç a les institucions, associacions i entitats que habitualment utilitzen aquest tipus de servei.

 

L’objectiu és aglutinar en un mateix espai tota la informació que es genera en aquest àmbit i que fins ara estava dispersa, i abocar-la tota en un portal que millori la gestió del servei i que sigui de fàcil accés als usuaris.

 

Principalment, el web serveix perquè les institucions, associacions i entitats sense ànim de lucre que vulguin acollir alguna de les exposicions itinerants organitzades per la Diputació de Girona puguin consultar-ne les característiques i la disponibilitat, com també gestionar-ne la sol·licitud a través d’Internet.

 

A banda, en el portal també es poden consultar aquelles exposicions organitzades per la mateixa Diputació que no són itinerants, o bé aquelles que es realitzen conjuntament amb altres institucions, associacions o entitats.

 

A més, el portal també està pensat com a eina de consulta destinada al públic general per tal que pugui conèixer l’agenda actualitzada de totes les exposicions, tant les de producció pròpia com les realitzades per les entitats que formen part de la Diputació de Girona (com són ara la Casa de Cultura o la Fundació Fita), les quals apareixen anunciades al web en format notícia amb l’objectiu de reforçar-ne la difusió.

 

> Informació complementària

portal web exposicions diputacio artistes fotografs

Cinema

Arriba ‘Declaración de guerra’, la gran revelació del Festival de Cannes

09/02/2012 01:33
Tendències

Carn a la brasa, música i cultura BBQ

29/09/2015
Escenaris

Lucky Chops, la brass band del moment, obrirà la 16a edició del San Miguel Mas i Mas Festival al Teatre Coliseum

16/07/2018
Cinema

Una pel·lícula protagonitzada per Patrick Dempsey

29/05/2008 3:02''