Edició 4.665 (des del 27/09/2007)
Edició 4.665 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 2 març 2013

Nou disc de pulpopop el 12 d’abri

És dirà “La batalla dels dubtes” i la portada és obra de l’artista Xevi Vilaró

‘La batalla dels dubtes’ (DiscMedi, 2013) serà el títol del tercer i esperat disc de PulpoPop, que veurà la llum el proper 12 d’abril. El grup ha fet públic avui mitjançant una nota de premsa alguns detalls sobre el seu nou llançament discogràfic, incloent la portada del disc que es tracta de les ‘White Series’ pintades a Mèxic per l’artista Xevi Vilaró ) i un avançament de la llista de cançons que conformen el disc. El disc va ser gravat gràcies a les aportacions de 150 mecenes.

El contingut de les cançons del tercer disc de PulpoPop encara segueix sent una incògnita. La data de presentació del disc serà el 12 d’abril a la Sala Tourmix de Girona dins el Festival Strenes. Algunes fonts periodístiques han pogut esbrinar una mica més sobre aquest esperat disc:

A ‘La batalla dels dubtes’ pulpopop no és cap broma, pulpopop és ja un grup madur que demana respecte. Amb un particular timbre de veu i una manera d’interpretar amb ràbia poc continguda i amb les tripes. Amb uns arranjaments ja marca de la casa, de vents i en aquest disc per primer cop també de corda interpretats per l’excel·lència del Quartet Gerió. Elegància pura. Soul, electrònica i pop amb la potència del rock’n’roll consoliden l’estil pulpopop més enllà dels tòpics. Una música que sorprendrà a Catalunya i connectarà amb el món. PulpoPop obren una nova porta en la música en català.  Lletres que ens parlen de la crisi, de la justícia, de l’enteniment, la raó i de l’esperança; en definitiva dels valors humans. Unes lletres colpidores que no deixaran indiferent; emocions lluny d’objectes materials. Al nou disc dels pulpopop s’hi amaguen ‘Tres desmais’ un single amb inspiracions del romanticisme més Wagnerià: pulpopop retorna als clàssics per donar al futur uns himnes transgeneracionals.

La batalla dels dubtes l’han produït el duet P. Boïgues/E. Massegú i ha estat enregistrat a Musiclan. PulpoPop troba el so pulpopop. Una banda de músics amb llarga trajectòria artística, tots ells amb formació:  provinents del Taller de Músics de Barcelona, de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESCMUC) o del Liceu. La batalla dels dubtes representa la maduresa d’una banda que ha trobat el seu discurs i un so únic.

> Informació complementàriaMúsica

Arranca la setena edició del MUD, el Festival Músiques Disperses de Lleida

07/03/2013
Cinema

“Yo, él y Raquel”, comèdia dramàtica indie que està arrassant als festivals

09/10/2015
Cinema

24 curts europeus a competició al XVII FEC Festival Europeu de Curtmetratges

11/02/2015
Arts

La sisena edició del festival A PART arriba a La Mercè

04/11/2011

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona-FITAG arriba a les vint edicions

Es celebrarà del 25 al 29 d’agost

Redacció.- El FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) es portarà a terme del 25 al 29 d’agost i aquest 2020 arribarà a les vint edicions. Per tant, el festival d’enguany serà una celebració, tant teatral com per a la ciutat i els seus actors i actrius amateurs. Una de les activitats programades en […]