Edició 4.813 (des del 27/09/2007)
Edició 4.813 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 9 novembre 2020

Nou disc de Buhos, ´El dia de la victòria´

Les reproduccions de les cançons de Buhos, es conten per milions a Spotify i YouTube

Redacció.- ´El dia de la victòria´, un disc que com ens tenen habituats els Buhos, està ple d´himnes i cançons que en breu formaran part del cançoner col.lectiu català.

Les seves reproduccions es conten per milions a Spotify i YouTube el que no fa més que confirmar l´ascens i consolidació del projecte liderat pel Guillem Solé, tot convertint-los en grup de referència tant a les ràdios com a les places i festivals de tot Catalunya.

Buhos aposta per un disc ple de cançons que ens emocionaran i que faran que aquests dies tan difícils com a País siguin una mica més fàcils de passar. Els versos els cremen a la boca i ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d’un moment que no convidava a fer grans produccions.

El disc ha estat produït  per David Rosell i enregistrat als estudis de Can Pardaler (Artés).

El videoclip del single ´Mil batalles´ que va servir d´avançament del nou disc i que va veure la llum el passat 23 d´octubre, compta amb 100.000 views a youtube, i ha estat  dirigit per Dani Feixes (director de ´Connectats´, millor Clip del 2019 d´Enderrock).  Els altres dos avançaments, ´A prop dels déus´ i ´El dia de la victòria´ superen les 500.000 cadascun per separat.

El nou disc comptarà amb les col.laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i com no podia ser d’una altra manera, amb Stay Homas.

El grup que va acomiadar-se dels escenaris el novembre passat dins el Festival Cruïlla, ha estat tot un any composant i preparant aquest nou disc. Mai fins ara havien tingut l´oportunitat d´aturar-se, mirar enrere i tenir tant de temps per preparar les noves cançons.

 Música

Els Amics de les Arts publiquen el seu primer disc en directe, ‘Tenim dret a fer l’animal’

15/05/2013
Tendències

El paper de la tecnologia i l’stop-motion

13/03/2011 04:15
Escenaris

Mosaics de música àrab i jueva

03/06/2009

Music & Films 2012

19/10/2012

La Badabadoc presenta la 2a edició de CatBaSur, el Festival internacional de teatre unipersonal

Les cies Projecte Galilei, Factoría los Sánchez, La nave va o Cándida ens proposen quatre dramatúrgies de proximitat

Redacció.- La sala teatral La Badabadoc presenta la segona edició de CatBaSur, el Festival de Teatre Unipersonal, que tindrà lloc de l’1 al 21 de desembre de 2020.   CatBaSur, o la connexió del teatre unipersonal entre Cataluya-Buenos Aires Aquest festival és una iniciativa teatral que proposa l’encontre dramatúrgic d’obres teatrals unipersonals entre Catalunya i […]