Edició 3.824 (des del 27/09/2007)
Edició 3.824 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 9 setembre 2008

Nit vint-i-cinc

La nit en blanc de TV3 en el seu 25è aniversari

TV3 commemora el seu 25è aniversari amb una celebració extraordinària que tindrà lloc, no a la pantalla de la televisió, sinó arreu del país.
Aquesta nit, la nit del 10 de setembre, serà una nit per passar-la “en blanc”. Els ciutadans podran passar tota la nit visitant de franc museus, teatres, espais musicals, biblioteques i centres culturals de tota mena, a més a més de participar en un gran nombre d’atraccions i activitats artístiques al carrer.

La “Nit vint-i-cinc. La nit en blanc de TV3” serà una proposta festiva i cultural que segueix una tendència europea que darrerament s’ha anat portant a terme lloc al continent. Aquesta nit, els carrers de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Tàrrega, Figueres i Amposta es convertiran en platós que acolliran les seves respectives nits blanques, i alhora, TV3 emetrà un programa especial, “Nit vint-i-cinc”, entre les 10 de la nit i les 5 del matí, amb els actes més destacats.

A més de “La nit en blanc”, TV3 celebra el 25è aniversari amb la posada en marxa de www.tv3.cat/25, una web específica sobre el nostre quart de segle de vida; la convocatòria d’una jornada de portes obertes; la publicació d’un llibre que analitza l’evolució de la llengua catalana i la influència de TV3 en la normalització lingüística; un CD amb les sintonies dels programes i sèries més representatius; i la creació d’un pastís commemoratiu per part de la Federació Catalana de Gremis de Pastisseria.

> Informació complementàriaMúsica

El festival EscenaBCN es reinventa com a cicle de concerts a la sala Music Hall de Barcelona

15/11/2011
Arts

Pipilotto Rist guanya de la segona edició del Premi Joan Miró

03/05/2009
Música

Pablo González, director de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya

12/11/2014
Cinema

“El camí més llarg per tornar a casa”, devastador debut de Sergi Pérez

29/05/2015