Edició 3.768 (des del 27/09/2007)
Edició 3.768 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 9 setembre 2008

Nit vint-i-cinc

La nit en blanc de TV3 en el seu 25è aniversari

TV3 commemora el seu 25è aniversari amb una celebració extraordinària que tindrà lloc, no a la pantalla de la televisió, sinó arreu del país.
Aquesta nit, la nit del 10 de setembre, serà una nit per passar-la “en blanc”. Els ciutadans podran passar tota la nit visitant de franc museus, teatres, espais musicals, biblioteques i centres culturals de tota mena, a més a més de participar en un gran nombre d’atraccions i activitats artístiques al carrer.

La “Nit vint-i-cinc. La nit en blanc de TV3” serà una proposta festiva i cultural que segueix una tendència europea que darrerament s’ha anat portant a terme lloc al continent. Aquesta nit, els carrers de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Tàrrega, Figueres i Amposta es convertiran en platós que acolliran les seves respectives nits blanques, i alhora, TV3 emetrà un programa especial, “Nit vint-i-cinc”, entre les 10 de la nit i les 5 del matí, amb els actes més destacats.

A més de “La nit en blanc”, TV3 celebra el 25è aniversari amb la posada en marxa de www.tv3.cat/25, una web específica sobre el nostre quart de segle de vida; la convocatòria d’una jornada de portes obertes; la publicació d’un llibre que analitza l’evolució de la llengua catalana i la influència de TV3 en la normalització lingüística; un CD amb les sintonies dels programes i sèries més representatius; i la creació d’un pastís commemoratiu per part de la Federació Catalana de Gremis de Pastisseria.

> Informació complementàriaEscenaris

Joglars estrenarà al festival GREC la versió en català de VIP, una comèdia negra sobre l’educació condescendent

17/05/2015
Cinema

Pel·lícula de Lajos Koltai que compta amb l?actuació de Marcell Nagy, Béla Dóra, Aron Dimény i Péter Francsilkai

25/10/2007 2:58''
Tendències

Tot a punt per a la quarta edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, que s’inaugurarà aquest dijous al vespre

24/02/2015
Música

Concert solidari de Gospel Viu! a benefici d’Active Àfrica

17/10/2010