Edició 4.314 (des del 27/09/2007)
Edició 4.314 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 11 juny 2015

Neix RE-MOU-TE, que unirà a coreògrafs amb més de 30 anys de trajectòria amb joves creadors menors de 30

Re-mou-te és un projecte únic que ajudarà a recuperar part del llegat coreogràfic de Catalunya

Neix Re-mou-te, un projecte impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i la Fundació SGAE, per apropar creadors de dansa de diferents generacions i posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya.

El projecte té com a principal objectiu la transmissió de coneixement entre els artistes de diferents edats i amb diferents punts de vista, que revisaran conjuntament peces coreogràfiques ja creades, per arribar a la creació i presentació d’un nou treball, ja sigui una deconstrucció, una continuació del treball original, etc.,  amb total llibertat per als creadors/es que es trobin, tant a nivell d’estils com de format (espectacle, vídeo, taller, intervenció, exposició, instal·lació, etc.).

Formen part del projecte els coreògrafs Cesc Gelabert, Àngels Margarit, Marta Almirall, Toni Mira i Sabine Dahrendorf de companyies catalanes que van néixer als 80 i que actualment segueixen en actiu: Cia. Gelabert-Azzopardi, Cia. Mudances, Danat Dansa, Nats Nus i Roseland Musical, i  joves creadors de fins a 30 anys, els quals s’escolliran mitjançant aquesta convocatòria.

> Informació complementària

catalunyadansa

Cinema

Una mirada crítica al Marroc de Mohammed VI a través dels seus cineastes

10/01/2015
Lletres

Manel Mesquita escriu un llibre sobre l’annexió a Girona dels municipis de Palau-sacosta, Sant Daniel i Santa Eugènia de Ter

27/11/2013
Cinema

“Convicto” de David MacKenzie amb Jack O’Connell

03/04/2015
Tendències

La Setmana dels Rahola 2015 ha començat carregada d’entrevistes, debats i taules rodones

18/02/2015