Edició 4.460 (des del 27/09/2007)
Edició 4.460 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 14 febrer 2015

Neix l’Atòmica, una ràdio en línia per als joves de Girona

Un grup d’usuaris d’Els Químics Espai Jove posa en marxa aquesta proposta a través de la qual faran una mirada a la realitat que els envolta

Un grup de joves usuaris d’Els Químics Espai Jove ha creat la Ràdio Atòmica. Es tracta d’una ràdio en línia que neix amb un programa mensual en format magazín. A partir de diferents seccions els joves parlaran sobre temes que afecten a la ciutat i el seus barris i sobre temes diversos que els preocupen: salut, noves tecnologies, interculturalitat, entrevistes, cultura, agenda d’activitats, etc.

En el primer programa, l’equip radiofònic de la Ràdio Atòmica parlarà sobre algunes de les aplicacions més curioses per a mòbil i tauleta, sobre la saga Legend of Zelda i també presentarà la seva primera entrevista amb els dobladors de la mítica sèrie Bola de drac.

L’equip de la ràdio no està tancat i busca més joves amb ganes de fer experiments radiofònics. Per això es busquen persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., i no cal que tinguin experiència prèvia. La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, ha valorat molt positivament la iniciativa i ha remarcat que es tracta “d’un espai més de participació per als joves de la ciutat”.

Per ser oient d’aquesta nova proposta cal fer-ho a través de la pàgina www.radioatomica.cat on cada primera setmana de mes s’hi penjarà un podcast amb un nou programa.

> Informació complementària

actualitatEl Químicsgironajovesràdio

Escenaris

Trash An’Ready nou festival de reggae al Poble Espanyol

09/08/2013
Cinema

Pollo con ciruelas, una nova adaptació d’un còmic d’èxit

02/08/2012
Cinema

Arriba la 13a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció per a Televisió

17/11/2015
Exposicions

La Fundació Joan Miró acull l?exposició ?Murals?

13/05/2010