Edició 4.010 (des del 27/09/2007)
Edició 4.010 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 14 octubre 2009

Neix HIP-HOP.cat, el portal del primer concurs de rap en català per a les escoles

La iniciativa dóna resposta a la popularització d'aquesta música


Promoure el rap en català i l?ús de les noves tecnologies entre els adolescents. Aquests són els objectius del portal HIP-HOP.cat, que ha estat impulsat per la revista Enderrock, Hipnotik i Propaganda pel fet!, i que compta amb la col·laboració de la Fundació puntCAT.

HIP-HOP.cat promou el rap en català a través d’un web i un circuit musical que duran a terme un concurs entre els grups que s’han decidit per aquest estil, una música que cada vegada arrela més entre els joves catalans.

En aquest sentit, questa implosió del hip hop cantat en català es fa patent a la portada d’aquest mes de la revista musical Enderrock, a la qual apareixen els At Versaris. Precisament, la publicació regala un disc amb setze temes d’alguns dels grups més destactats de l’escena rap catalana: En Nota, Vazili, Latecnika, i In+Digna, entre d’altres.

El portal es va presentar ahir al CCCB en un acte que va comptar amb la presència de la subdirectora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Elvira Riera; el cap del servei d’immersió i ús de la llengua del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Pere Mayans; el director de la Fundació Puntcat, Jordi Iparraguirre; el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el director del festival Hipnotik, Salva Torres; Dani Castellano en representació de Propaganda pel Fet! i el responsable de les Cases de la Música Popular, Xavi Fortuny.

> Informació complementàriaEscenaris

Tim Robbins porta a Barcelona una versió teatral del clàssic de George Orwell

27/09/2009
Exposicions

El Museu d’Arqueologia de Catalunya ha organitzat una visita guiada sobre el paper de la dona a través de la història

10/03/2017
Escenaris

Brett Bailey, el creador més polèmic de teatre africà, porta a Temporada Alta la versió més terrorífica de Macbeth

13/10/2014
Arts

“Clarianes de bosc”, de Víctor Masferrer, fotografies de la natura des de la natura

20/09/2016