Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Edició 4.703 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 17 maig 2020

Neix ALLEYFEST, un festival de concerts en streaming i en directe per a tot el món, des de l’estudi 41dB Studio

Amb l’objectiu de donar continuïtat i sortida a tota l’escena musical més propera

Redacció.- Degut a la nova realitat que està tocant viure a tots/es els/les músics, grups i artistes en general, aquests han vist com tota la seva activitat ha quedat frenada en sec per la suspensió de concerts, festivals, festes majors i totes les actuacions amb públic assistent.

Davant d’aquesta situació l’estudi de gravació 41dB Studio situat a Cassà de la Selva (Girona) ha creat aquest ALLEYFEST.

Un festival o cicle de concerts en streaming i en directe des de l’estudi, amb l’objectiu de donar continuïtat i sortida a tota l’escena musical més propera, amb la màxima qualitat d’àudio i vídeo que ofereix l’estudi, i de forma remunerada per a totes les parts implicades a través de la compra d’entrades per part del públic.
El públic podrà gaudir de les transmissions en directe i durant els següents 30 dies, a través dels seus propis dispositius d’àudio i vídeo ( tv, ordinador, smartphone, tablet…) sense haver d’estar present a l’estudi. També podrà interactuar, fer comentaris, aplaudir, fer preguntes al grup, demanar bisos… a través del xat interactiu que el grup estarà veient en tot moment des d’una pantalla habilitada a la sala on es faran les actuacions.
Sonorització amb microfonia i equipament professional, múltiples càmeres fixes i mòbils d’alta qualitat per a fer una realització de vídeo professional, i una il.luminació i escenografia personalitzades per a cada actuació són el diferencial de qualitat que ofereix l’estudi 41dB Studio respecte a les transmissions online per compte propi que han irromput a les xarxes últimament.
Vizio, Violblast, Elisma, Big Black Rhino, Deldrac, Imperial Jade, Rock per Xics, Erio, 11 Bis, Barrena, The Seventies, són algunes de les bandes que hi ha programades pels mesos de juny i juliol. I l’estudi continua buscant grups i artistes que vulguin seguir oferint el seu talent i els seus shows al seu públic i al nou públic que pugui venir aprofitant aquest nou format de concerts i aquesta gran oportunitat de poder seguir treballant amb qualitat i amb dignitat econòmica.

Si hi ha una bona acollida per part del públic en aquests dos primers mesos de concerts es podria ampliar la programació a l’agost, setembre i en endavant.
41dB Studio és un petit estudi de gravació, creació i producció musical situat a Cassà de la Selva que va començar la seva activitat al 2015 amb el músic Rubén Berengena acompanyat d’en Toni Garcés. Actualment continua gestionat per Rubén Berengena juntament amb el tècnic de so Francesc Agustí.Arts

La sisena edició del festival A PART arriba a La Mercè

04/11/2011
Escenaris

El juliol torna el Festival de la Roca Foradada a Torredembarra

30/05/2014
Escenaris

Fira Trapezi inaugura la seva 23a edició amb un Cabaret renovat i dona el tret de sortida a quatre dies de circ

10/05/2019
Escenaris

El Teatre Akadèmia estrena a Barcelona de “La farsa de Walworth” d’Enda Walsh

07/01/2016

El colorista mural de Philip Stanton que homenatja els sanitaris ja llueix al metro

L’artista amb la col·laboració de pintures Titanlux ha realitzat la intervenció de gran format a l’estació de Guinardó / Hospital de Sant Pau

Redacció.- L’artista nord-americà Philip Stanton, en col·laboració amb pintures Titanlux, alumnes de l’escola Eina i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha realitzat el mural de gran format que decora el vestíbul principal de l’estació Guinardó / Hospital de Sant Pau de la línia 4 de metro. La intervenció artística, que acoloreix una paret d’uns 60 […]