Edició 4.036 (des del 27/09/2007)
Edició 4.036 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 5 desembre 2017

Músiques Sensibles acomiada la seva cinquena edició amb un concert de Las Migas

Aquest dissabte 16 de desembre a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana

Redacció.- El cicle musical Músiques Sensibles, caracteritzat per unir música i activisme social, arriba a la seva fi de la seva cinquena edició. Es clourà amb el recital de Las Migas el proper dissabte 16 de desembre (21.30h) a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana.

Las Migas i Vente Conmigo

Las Migas és un quartet format per Alba Carmona (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí). No només intèrprets, sinó també compositores i arranjadores dels seus propis temes, destacant per la fusió singular de cultures que generen juntes, originant un estil tan personal com difícil d’etiquetar.

Las Migas fan parada al Músiques Sensibles per oferir-nos les cançons del seu tercer i darrer disc, Vente conmigo. Un treball que incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus dos anteriors àlbums. Un estil més rítmic i lluminós, però que conserva la passió i l’elegància que sempre ha caracteritzat la música del grup. És un llarg fruit d’un treball íntim, intens, carregat d’emoció. www.lasmigas.com

Cultura i solidaritat

El cicle compta amb valor afegit a destacar, ja que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social, ja que el 10% de la taquilla del concerts anirà destinat a diferents entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social. En aquesta ocasió el percentatge el rebrà el Casal Infantil La Mina, un projecte que atén cada dia un grup de 60 infants en situació de risc de 3 a 12 anys, ajudant-los a desenvolupar-se com a persones i donant suport a les famílies per poder dur a terme una parentalitat positiva.

las migasMúsiques Sensiblespalau de la música

Cinema

Arriba ‘Redención’, la gran triomfadora de l’últim festival de Sundance

23/03/2012 02:04
Arts

Roni Horn, Premi Joan Miró 2013

24/01/2013
Música

Muchachito y sus compadres, Jazz Machine o Laia Cagigal noves incorporacions al cartell d'(a)phònica

21/05/2014
TendènciesTurisme

Carmen Vidal protagonitza la novena entrega de Catalans a Nova York

07/08/2011 05:48