Edició 4.257 (des del 27/09/2007)
Edició 4.257 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 26 desembre 2018

El musical per a públic familiar ‘Artaban, la llegenda del quart rei mag’, aquest Nadal a l’ONYRIC

Estarà en cartellera del 27 de desembre al 4 de gener

Redacció.- Aquest Nadal estarà en cartellera a Barcelona el musical ‘Artaban, la llegenda del quart rei mag’, un espectacle dirigit al públic familiar que narra la història d’un jove príncep que es va sumar a l’expedició dels tres Reis Mags d’Orient per demostrar al món que era capaç de fer coses importants, però que pel camí es va adonar que les grans missions són tant importants com els petits gestos que es fan al llarg del trajecte. Una història llegendària amb missatge que segur atraparà a petits i grans.

El musical es podrà veure durant tot el Nadal, del 27 de desembre al 4 de gener amb sessions de matí i tarda a l’ONYRIC Teatre Condal per poder venir a gaudir de l’espectacle amb tota la família. Pots consultar totes les sessions i preus aquí o al final de la nota de premsa.

L’espectacle, coproduit per A Grup Vocal i Puça Espectacles, està dirigit per Marc Angelet, amb música i direcció musical de Marc Sambola i lletres de Yasmina Rincón. El text està escrit per Marc Rosich i és una adaptació de la novel·la novel·la The Other Wise Man de l’escriptor Henry van Dyke. El repartiment està format per Iris di Cassi, Laura Manchón, Laura G. Ballbé, Laura Bacaria, Ana Extremera, Júlia Diaz, Raimon Ferrer, Francesc Abril i Joan Mas.
 Els governs d?Euskadi, Catalunya, Galícia i les Illes Balears lliuren el premi a la Promoció de la Realitat Plurilingüe de l?Estat Espanyol

23/02/2009
Escenaris

Barcelona conclou la gira benèfica Rock&Race

15/04/2012
Escenaris

Més de 100 artistes opten al premi Puig ?Porret de la Crítica Musical

04/09/2009
Música

Andrea Motis, Joan Chamorro & The New Catalan Ensemble estrenen un nou projecte musical a Í-TACA

30/06/2013