Edició 3.798 (des del 27/09/2007)
Edició 3.798 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 13 desembre 2013

Música, dansa i activitats especials els dissabtes al ‘MACBA es viu’

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona obre les seves portes tots els dissabtes fins a les 21 hores

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona obre les seves portes tots els dissabtes fins a les 21 hores, oferint una programació divertida i original per tal de viure i descobrir l’art contemporani d’una manera lúdica i diferent. A les 19 hores s’inicien les activitats del ‘MACBA es viu’: programes sorpresa, música, propostes artístiques experimentals i dansa, que ens acosten a tot allò que l’art contemporani ens pot oferir. Una ocasió perfecta per gaudir de les manifestacions culturals més innovadores envoltats d’art, al cor de Barcelona, tot prenent una Moritz.

Programa

? 4 de gener. Música: Albert Almakx i miKegineR. Reflexions en plástic. Els DJ Albert Almakx i miKegineR posen música a l’exposició Art, dos punts. Barrejant vinil i cel·luloide, documental i llenguatge cinematogràfic, creen paisatges experimentals, avantguardistes i electrònics que conviden l’espectador a reflexionar sobre els moviments d’agitació política i social que van desembocar en els conflictes bèl·lics que van marcar la història d’Espanya i Europa durant la primera meitat del segle XX.

 

? 11 de gener. Música: Vaig tocar amb les mans: Guillamino & the Control Z’s. David Gutiérrez Camps i Frédéric Beaumont signen aquest documental sobre l’últim treball del músic Guillamino amb els Control Z’s.

Sinopsi

Després d’un any d’experimentació, Guillamino torna al soul i enregistra un disc a l’antiga amb els Control Z’s. Tots el músics toquen alhora, es grava amb cinta magnètica i la presa bona és la presa bona. Vaig tocar amb les mans deconstrueix una de les cançons del disc detallant-ne el procés de creació, des del primer apunt sonor, fins a l’enregistrament final.

? 18 de gener. Propostes d’artistes: Gabriella Ciancimino. L’artista Gabriella Ciancimino (Palermo, 1978) participa a l’exposició Davant dels ulls que el MACBA acollirà des del 24 de gener. Aquesta activitat ens acosta al procés de creació de l’obra de Ciancimino per a l’exposició.

? 25 de gener. Dansa: Àngels Margarit. Capricis (fragment). La coreògrafa Àngels Margarit adapta al MACBA un fragment de l’espectacle Capricis, presentat al Grec 2013. Un violinista i 7 ballarins acompanyaran Àngels Margarit en aquesta traducció al moviment dels 24 capricci de Niccolò Paganini.

 Escenaris

La segona edició de FESTIM BCN 015, Festival Internacional d’Improvisació Teatral, acull companyies de Mèxic, Colòmbia, Madrid i Barcelona

27/04/2015
Cinema

“Viajo sola”, una pel·lícula de Maria Sole Tognazzi

01/08/2014
Exposicions

La mirada de Steve McCurry a Girona

11/05/2012
Música

Albert Attenelle delectarà al públic de L?Auditoriamb obres de Chopin i Debussy

27/03/2010