Edició 4.316 (des del 27/09/2007)
Edició 4.316 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 12 abril 2015

Movistar SerielizadosFest, el festival per als addictes a les sèries

Movistar SerielizadosFest tindrà lloc del 16 al 18 d’abril a l’Arts Santa Mònica, a Barcelona

El Movistar SerielizadosFest és el festival per als addictes a les sèries de televisió. Un esdeveniment polièdric que va més enllà del simple visionat i que aposta per la reflexió, per explorar el new media al voltant de la ficció televisiva i per gaudir de la música en directe i els espectacles d’humor. Una experiència única pensada exclusivament per al públic amant de les sèries: SerielizadosFest és, en definitiva, el parc d’atraccions perfecte del serièfil.

Amb el recolzament de Movistar Series arriba un dels plats forts del festival, Dan Harmon, un dels showrunners més rellevants de l’escena serièfila dels Estats Units. En el festival es farà una retrospectiva del Dan Harmon, amb la projecció de dues sèries seves,Communityi ‘Rick & Morty’ i, a més, es presentarà el documental inèdit a l’Estat espanyol sobre ell, ‘Harmontown’.

Humor, música, projeccions i debats, però no només això: el SerielizadosFest vol proporcionar una mirada sobre el futur de la televisió en un món cada vegada més lligat a la tecnologia i la interacció. Un punt de trobada entre tots els serieaddictes necessari en una ciutat com Barcelona, capital i referent de moltes coses i, ara, també, del «vuitè art», les sèries de televisió.

> Informació complementària

barcelonafestivalseriestelevisió

Cinema

‘Prisioneros’, amb Hugh Jackman i Jake Gyllenhaal

11/10/2013
Música

La Mirona inicia la temporada amb moltes novetats

10/09/2013
Arts

Sies.tv recolza el manifest d’Olot per a l’Art Contemporani

08/03/2012
Lletres

El darrer treball de David Martí narra l’aventura de dues trementinaires

19/04/2015 03:45