Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Edició 4.871 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 1 abril 2015

Movistar LiveSoundtracks Festival anuncia la seva programació i posa els abonament a la venda

Alppine, Brunetto & Xarlene, Cristian de Sucre, Emiliano Zelada, Ensemble Economique, Francesca Banchelli, Jaime L. Pantaleón, Lena Willikens, Sara Fontán i Shinkiro són els artistes confirmats per aquesta primera edició del festival

Els artistes han estat escollits pel públic a través de la plataforma Cooncert, d’una selecció prèvia que va fer l’organització i una tria final amb un jurat format per professionals del món de la música, la cultura i els mitjans.

Movistar LiveSoundtracks és un festival interdisciplinar que té com a punt de partida el cinema i la música en directe. Els músics trien les seves pel·lícules preferides, creen una banda sonora i la interpreten en directe.

La bellesa visual de les peces es realça gràcies al nou concepte afegit per la música en directe. LiveSoundtracks canvia la manera de viure el cinema. Torna al passat mirant al futur.

El festival ha estat guanyador de Movistar Artsy 2014, la plataforma de festivals i trobades culturals de Movistar que va néixer el 2013 com la primera plataforma online per fomentar l’emprenedoria en totes les disciplines culturals. Durant el 2015 es posarà en marxa la tercera edició d’Artsy.

El festival tindrà lloc els dies 24 i 25 d’abril al Convent dels Àngels – MACBA i Shinkiro serà la banda encarregada d’obrir aquesta primera edició el 24 d’abril. Es projectarà el film ‘Sans Soleil’ del cineasta Chris Marker (1983) i ells hi posaran la banda sonora. 

També pasaran artistes com Alppine, Brunetto & Xarlene, Cristian Sucre, Emiliano Zelanda, Esemble, Economique, Jaime L. Pantaleón, Francesca Banchelli, entre d’altres.

> Informació complementària

cinemafestivalLiveSoundtracksmacbamusica

Música

El festival de música electrònica Electrobeach espera 40.000 assistents provinents de Catalunya i la resta de l’Estat

02/07/2015

La Mirona presenta campanya, nou equip, nous projectes i nova programació

02/09/2015
Escenaris

Charles Aznavour, ambaixador de la cançó francesa al món, oferirà un recital antològic a Barcelona

13/04/2014
Escenaris

La bailaora María Pagés estrena ‘Óyeme con los ojos’ a Temporada Alta

30/11/2014

IDIBGI inicia una investigació sobre les causes que generen la discapacitat física i cognitiva provocada per l’esclerosi múltiple

S'incorpora un jove investigador guanyador de la Beca Granés Fundació per al foment de la recerca en l'àmbit de la discapacitat

Redacció.- IDIBGI inicia la investigació sobre el paper de l’alteració de la funció dels mitocondris, que s’encarreguen de produir l’energia de les cèl·lules, en la neurodegeneració que es produeix en l’esclerosi múltiple i que és la principal causa de discapacitat física i cognitiva de les persones afectades d’aquesta malaltia. Aquest estudi liderat pel Dr. Ramió […]