Edició 4.458 (des del 27/09/2007)
Edició 4.458 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 1 juliol 2014

Mostra d’Obra Plàstica d’Arquitectes

Obra Gràfica no arquitectònica omplirà la sala d’exposicions de la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya durant tot l’estiu

Des del mes de juny, la sala d’exposicions de la Delegació de l’Alt Empordà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull el cicle expositiu “Mostra d’Obra Plàstica d’Arquitectes”, en el qual es donen a conèixer obra gràfica no arquitectònica dels arquitectes que van participar en la convocatòria que la delegació va fer a finals de 2013. 

La mostra es va obrir el passat mes de maig amb l’obra dels arquitectes Antoni Aguilar Piera i Amadeu Fabra Masó, a qui els seguiran Miquel Angel Garcia Valcarce i José Luís Alonso Eijo; Joan Escribà Serra i Miquel del Pozo Puig; i Marta Calsina Gomis i Carme Canal Riu. 

Aquest cicle expositiu té la voluntat de donar a conèixer el treball no arquitectònic de professionals del món de l’arquitectura que no es tan habitual que ensenyin. Són pintures, escultures, ceràmica i mobles que, sovint, complementen el treball arquitectònic de molts d’ells. Aquestes obres van ser valorades per un Jurat format per l’escultor empordanès Narcís Costa, i les arquitectes Anna López i Mar Pèlach, responsable de Cultura i delegada de l’Alt Empordà, respectivament.

> Informació complementària

ArquitectesexposiciofigueresMostra Plàstica

Escenaris

L’espectacle burlesc “Menjar” fa una “crítica creativa” a la indústria alimentària a través de l’humor

05/05/2017
Cinema

Isabel Coixet dirigeix ??”Ayer no termina nunca”, amb Javier Cámara i Candela Peña

28/04/2013
Escenaris

Laia Marull interpretarà una moderna Hedda Gabler a Salt i a Blanes

01/03/2012
Tendències

Creix la Mediterrània professional en una edició marcada per la participació ciutadana

18/10/2015