Edició 4.696 (des del 27/09/2007)
Edició 4.696 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 24 març 2020

Som* i Mortensen impulsen la compra de llibres per avançat amb la campanya #LlibreriesObertes

Aquest projecte s’ha posat en marxa de manera totalment altruista, sent per al llibreter el 100% del que genera la venda de llibres

Redacció.- Les llibreries són un dels valors culturals més preuats del nostre país i cal contribuir a preservar-lo. Així, la cooperativa Som* la cultura de tots i l’agència Mortensen han unit forces per posar en marxa la campanya Llibreries Obertes amb l’objectiu de donar suport a les llibreries per superar aquests moments de crisi i perquè, un cop finalitzat el període de confinament, puguin tornar a aixecar la persiana.

Llibreries Obertes és una campanya que vol teixir una xarxa de suport a les llibreries de les poblacions i els barris urbans d’arreu del país. La campanya incentiva la compra de llibres per avançat, a través del web LlibreriesObertes.cat, de manera que s’aconsegueixen fons per contribuir a mantenir les llibreries obertes.

Els llibres adquirits pels lectors/es seran lliurats de mans del seu llibreter/a un cop pugui tornar a obrir. Les llibreries rebran els diners de la compra íntegrament perquè puguin fer front a les despeses. El projecte és obert a totes les llibreries que vulguin participar-hi -s’hi poden inscriure a través d’aquest formulari-, així com a totes les persones que vulguin donar-hi el seu suport.

La campanya comença el 23 de març, un mes abans del dia de Sant Jordi que enguany no es podrà celebrar el 23 d’abril, i està pensada per estar activa mentre les llibreries es vegin obligades a restar tancades. S’acabarà un cop puguin tornar a obrir amb normalitat.

Aquest projecte s’ha posat en marxa de manera totalment altruista, sent per al llibreter el 100% del que genera la venda de llibres. En rebre cada comanda, el llibreter rebrà el 50% de l’import i quan pugui tornar a obrir, el 50% restant.

 Cinema

“Perdidos en la nieve” es basa en fets reals que van tenir lloc durant la II Guerra Mundial

13/07/2013 02:20
Lletres

Xavier Pla ha tingut cura de l’edició de ‘La vida lenta’

03/12/2014 04:25
Música

Avishai Cohen obre avui la programació del Round About Midnight amb la presentació estatal de l’àlbum ‘From Darkness’

20/03/2015
Música

VerdCel comença la gira amb el seu nou treball “Argilaga”

24/04/2014

El festival Amb so de cobla dona el tret de sortida amb l’estrena de l’espectacle Circ&Cobla

Se celebra del 4 al 8 d’agost a Palamós

Redacció.-  El festival arriba al municipi gironí del 4 al 8 d’agost per celebrar la seva 4a edició amb un cartell amb grans noms com Petitet i Pau Alabajos i amb propostes totalment trencadores. Amb So de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya, inicia aquest dimarts a Palamós la seva quarta edició amb l’espectacle […]