Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 5 abril 2020

Mondo Sonora presenta el seu primer podcast

Afronta un nou repte i es reinventa a través dels formats més innovadors

Poc després de celebrar el 25è aniversari i mantenint el seu esperit de publicació musical independent intacte, Mondo Sonoro llança el seu primer podcast amb el títol: “Valents. Diari d’un tancament”. La publicació fa el salt i aposta aquesta tipologia en auge basada en fragments d’àudio que actualment suposen la innovació cultural més significativa i emocionant del nou segle.

Valents. Diari d’un Tancament” és el primer podcast desenvolupat per Mondo Sonoro, en el qual professionals del sector cultural, músics, escriptors, actrius i altres celebritats comptaran com estan vivint aquests dies de confinament, compartint les seves experiències en aquesta nova i insòlita situació. A més, cada convidat presentarà també les cançons que els acompanyen en el seu dia a dia, la quals formaran part d’una playlist.

El podcast constarà de quatre episodis de vint minuts de durada aproximadament i es podrà escoltar en les principals plataformes com Spotify, Apple Podcast, Ivoox, Google Podcast, etc. Tots els àudios, inclosa la locució, han estat gravats mitjançant notes de veu de mòbil i enviats per WhatsApp.

El podcast també donarà l’oportunitat als seguidors de Mondo Sonoro de participar aportant així, la seva visió de la situació inèdita actual, enviant els seus comentaris, vivències i experiències a través de les xarxes socials.

Mondo Sonoro és el mitjà de música independent de referència a Espanya –amb una bona xarxa de seguidors a Mèxic, els Estats Units, l’Argentina, Xile i Colòmbia–, consolidat com una de les principals i més actives plataformes de llançament per a la gran majoria d’artistes emergents estatals, així com d’un dels punts de connexió imprescindibles entre lectors, artistes, promotors, festivals, discogràfiques, marques, etcètera.

diarimondo sonoropodcastxarxes socials

Cinema

Un film d’animació amb la situació de l’Iran de rerefons

08/11/2007 3:20''
Escenaris

Red Pontiac al Teatre Alegria

10/03/2013
Música

El Black Music Festival aposta pel talent i les propostes emergents

26/01/2018
Exposicions

La Fundació Setba acull dues noves exposicions relacionades amb la pintura i la fotografia

03/02/2014

Jordi Savall, l’Orquestra del Liceu, Sanjosex, la Black Music Big Band i la Jove Orquestra a l’Auditori de Girona

S'oferirà una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i donar suport al sector cultural

Redacció.- L’Auditori de Girona oferirà aquest estiu una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i, al mateix temps, de donar suport al sector, que ha estat un dels grans afectats per la pandèmia del COVID-19. Amb aquesta acció, que rep per nom “Estiu a l’Auditori”, l’Ajuntament de […]