Edició 4.343 (des del 27/09/2007)
Edició 4.343 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 11 maig 2017

A mi no me escribió Tennessee Williams de Roberto G. Alonso al Teatre de Salt

L’obra, que agafa estructura de cabaret glamurós i decadent, es va estrenar a Fira Tàrrega

Redacció.-  Aquest dissabte 13 de maig el Teatre de Salt acull A mi no me escribió Tennessee Williams, l’última creació de Roberto G. Alonso. Es tracta d’un exercici de transformisme que s’endinsa en el món de la dansa, del teatre gestual i de la performance.

El coreògraf, ballarí i actor Roberto G. Alonso (Almazuela, Zaquizamí) interpreta una dona madura, que al llarg de la seva vida ho ha perdut tot menys la dignitat i la ironia. Es dirigeix al públic per explicar-li els seus amors i les seves desil·lusions, compartint passió i intensitat amb les heroïnes del dramaturg nord-americà, que dóna títol a l’obra.

La dramatúrgia i la direcció porten la firma de Marc Rosich (Mequinensa, Les alegres casades de Windsor) que aporta a l’obra el seu usual toc de comicitat i frescor.

A mi no me escribió Tennessee Williams és un muntatge insòlit, que comença a l’exterior del teatre, on hi ha el refugi de la protagonista, els seus baguls plens de vestís i sabates, cartrons i un carret de la compra. L’obra, que agafa estructura de cabaret glamurós i decadent, es va estrenar a Fira Tàrrega el 2016 amb una molt bona acollida de crítica i públic.Escenaris

Arrenca EnCIRCant el barri, una proposta per celebrar el Nadal amb una variada, lúdica i familiar programació de circ

30/12/2017
Cinema

Biopic del poeta i dramaturg Lope de Vega

02/09/2010 01:45
Tendències

Un nou festival català a l?Alt Empordà

17/08/2012
Escenaris

Jordi Galceran presenta ‘Burundanga’, una comèdia romàntica que té el terrorisme com a protagonista

20/11/2011