Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 12 desembre 2020

Mes de 80 ofertes de feina i prop de 40 empreses a la Fira Virtual TreballemGi

La fira se celebrarà el proper 16 de desembre, de 9 a 18 h, en format virtual a www.firavirtual.treballemgi.cat.

Redacció.- Arriba la 5a edició de la fira d’ocupació juvenil, TreballemGI, en aquesta edició en format virtual. La fira se celebrarà el proper 16 de desembre, de 9 a 18 h, en format virtual a www.firavirtual.treballemgi.cat.

L’esdeveniment dedicat a la inserció laboral dels joves està organitzat per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu de la Fira Virtual TreballemGi és ajudar a la inserció i orientació dels joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves. Els joves que hi assisteixin virtualment hi trobaran un espai amb empreses de sectors com els serveis, la indústria, la hostaleria, la logística, l’alimentació o el tercer sector interessades en la contractació de personal.

Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona destaca que “les Fires anteriors han donat uns resultats excel·lents de manera presencial i confiem que en el seu format virtual que aquell nivell de participació i resultats continuï en la mateixa línia”.

L’espai permetrà als joves assistents consultar diferents ofertes de treball en diversos àmbits professionals . Més de 35 empreses que hi participen i ofereixen múltiples llocs de treball que poden interessar als candidats amb entrevistes en directe.

Èxit de les fires precedents

TreballemGi compta amb l’èxit de les quatre edicions precedents, celebrades a Girona el 2018, i a Blanes, Figueres i Girona el 2019. A les 4 fires hi han passat un total de 2.145 assistents, hi han participat 148 empreses, que han ofert 322 col·locacions, i s’han celebrat 3.247 entrevistes de feina.

Tallers virtuals

A més d’adreçar-se directament a les empreses, els joves podran participar en tallers de preparació d’entrevistes laborals, de preparació de currículums i altres que es poden consultar a la web de la fira TreballemGi.

Ajuts a la contractació de 4.950 €

A la Fira també s’informarà dels ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En cas que durant la fira es realitzi una contractació de sis mesos a jornada completa l’empresa es podrà beneficiar d’un ajut de 4.950 euros.

Els joves podran registrar-se a la Fira per participar a les ofertes, entrevistes i tallers a www.firavirtual.treballemgi.cat.Exposicions

El Palau Robert recorda Pau Casals, Apel·les Fenosa, Àngel Guimerà i Andreu Nin en una exposició

25/07/2020
Cinema

George Clooney, l’assassí més galant

16/09/2010 02:26
Cinema

Populaire, un film de Régis Roinsard

07/06/2013
Cinema

“Ice Age: El gran cataclismo”, cinquè lliurament de la saga

15/07/2016 02:35

Entitats de l’audiovisual i la cultura reclamen als partits que apliquin 10 mesures per normalitzar i enfortir el sector en català

Adverteixen que l'audiovisual "ha estat abandonat durant 10 anys malgrat ser un sector cultural estratègic i un instrument de normalització lingüística"

Redacció.- La Plataforma per la Llengua, l’Acadèmia del Cinema Català i el Clúster Audiovisual de Catalunya demanen que les institucions polítiques apostin definitivament per l’audiovisual en català abans no sigui massa tard. Amb aquest objectiu, exigeixen als partits polítics que incorporin als seus programes electorals 10 mesures concretes perquè el pròxim govern reverteixi la situació […]