Edició 4.665 (des del 27/09/2007)
Edició 4.665 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 1 juny 2015

Medinyà organitza la 6a Fira del Conte

Més de 80 il·lustradors, narradors, editorials, llibreries, talleristes i artesans participaran a la mostra

L’Associació Fira del Conte de Medinyà promou novament la Fira del Conte del municipi el proper 7 de juny. Aquesta iniciativa té com a objectiu apropar el món de la il·lustració i l’escriptura a tots els públics a partir de la promoció del conte. 

El divendres 5 de juny, a les nou del vespre, es representarà l’obra teatre L’hospital tranquil, a càrrec de la companyia infantil i juvenil Dos de Deu del Medinyà, per tal de començar a ambientar el poble i a preparar-lo per a la gran cita del diumenge.

El plat fort, però, serà el diumenge 7 de juny. Durant tot el dia, Medinyà s’omplirà d’espectacles, contacontes, artesans, il·lustradors i talleristes. Està prevista l’actuació de reconeguts contacontes com Olga Cercós o Gina Clotet,  entre altres. Aquests espectacles s’intercalaran amb presentacions de contes i diferents narracions orals.

Un dels clàssics de la diada és la Tertúlia Literària, amb la intervenció de diversos escriptors, il·lustradors i editorials que vénen a presentar-nos els seus contes. Es comptarà amb la presència del ja fidel a la Fira Carles Sala, amb l’Editorial Cruïlla; la Laia Massons, amb l’Editorial Baula; en Joan Rioné, amb l’Editorial Piscina Petit Oceà; la Roser Rimbau, amb l’Editorial Takatuka, i l’Àngels Bassa, amb l’Editorial La Galera.

Un altre dels objectius principals de la mostra és la promoció dels il·lustradors, persones que sovint queden eclipsades sota la ploma de reconeguts escriptors o darrere les veus de famosos narradors. Per aquest motiu, al llarg de tot el dia es podrà passejar enmig de parades plenes d’il·lustracions, gaudir de la Fira on hi haurà més de 80 il·lustradors, artesans i talleristes exposant les seves darreres creacions. Els més petits també podran participar en diferents tallers i activitats especialment pensats perquè els infants descobreixin aquest gènere literari.

> Informació complementària

contesfira del conteil·lustraciómedinya

ArtsExposicions

Helios Gómez. La revolució gràfica

11/07/2014
Arts

La Fundació Cuixart presenta The Art Fest 2013

03/07/2013
Escenaris

El Canal i el Teatre Lliure presenten Celebració

07/12/2010
Escenaris

Roger Mas, guanyador del XIè Premi Puig-Porret del Mercat de Música Viva de Vic

19/09/2008

El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona-FITAG arriba a les vint edicions

Es celebrarà del 25 al 29 d’agost

Redacció.- El FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona) es portarà a terme del 25 al 29 d’agost i aquest 2020 arribarà a les vint edicions. Per tant, el festival d’enguany serà una celebració, tant teatral com per a la ciutat i els seus actors i actrius amateurs. Una de les activitats programades en […]