Edició 4.776 (des del 27/09/2007)
Edició 4.776 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 1 juny 2015

Medinyà organitza la 6a Fira del Conte

Més de 80 il·lustradors, narradors, editorials, llibreries, talleristes i artesans participaran a la mostra

L’Associació Fira del Conte de Medinyà promou novament la Fira del Conte del municipi el proper 7 de juny. Aquesta iniciativa té com a objectiu apropar el món de la il·lustració i l’escriptura a tots els públics a partir de la promoció del conte. 

El divendres 5 de juny, a les nou del vespre, es representarà l’obra teatre L’hospital tranquil, a càrrec de la companyia infantil i juvenil Dos de Deu del Medinyà, per tal de començar a ambientar el poble i a preparar-lo per a la gran cita del diumenge.

El plat fort, però, serà el diumenge 7 de juny. Durant tot el dia, Medinyà s’omplirà d’espectacles, contacontes, artesans, il·lustradors i talleristes. Està prevista l’actuació de reconeguts contacontes com Olga Cercós o Gina Clotet,  entre altres. Aquests espectacles s’intercalaran amb presentacions de contes i diferents narracions orals.

Un dels clàssics de la diada és la Tertúlia Literària, amb la intervenció de diversos escriptors, il·lustradors i editorials que vénen a presentar-nos els seus contes. Es comptarà amb la presència del ja fidel a la Fira Carles Sala, amb l’Editorial Cruïlla; la Laia Massons, amb l’Editorial Baula; en Joan Rioné, amb l’Editorial Piscina Petit Oceà; la Roser Rimbau, amb l’Editorial Takatuka, i l’Àngels Bassa, amb l’Editorial La Galera.

Un altre dels objectius principals de la mostra és la promoció dels il·lustradors, persones que sovint queden eclipsades sota la ploma de reconeguts escriptors o darrere les veus de famosos narradors. Per aquest motiu, al llarg de tot el dia es podrà passejar enmig de parades plenes d’il·lustracions, gaudir de la Fira on hi haurà més de 80 il·lustradors, artesans i talleristes exposant les seves darreres creacions. Els més petits també podran participar en diferents tallers i activitats especialment pensats perquè els infants descobreixin aquest gènere literari.

> Informació complementària

contesfira del conteil·lustraciómedinya

Exposicions

La nova edició d?OVNI reflexiona sobre la des_realitat

20/02/2011
Tendències

L’exposició “Desc-obrim el teatre!” a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona

25/11/2013
Escenaris

XV edició dels Premis Butaca

27/10/2009
Música

L’Í-TACA presenta en concert a Sanjosex i Xebi SF el proper 14 de juny

13/06/2014 04:34

Bòlit presenta Otro modo de hacer juegos con las manos amb Anna Dot i Alba Sanmartí

Dues performances de la seva participació dins el projecte de comissariat Obres els dipòsits

Redacció.- Aquest dissabte 24 d’octubre a les 19.30h i les 20.30h al Bòlit_StNicolau tindran lloc les dues performances amb que les artistes Anna Dot i Alba Sanmartí presentaran Otro modo de hacer juegos con las manos la seva participació dins el projecte de comissariat Obres els dipòsits de Frederic Montornés. Obres els dipòsits és el títol […]