Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dijous, 16 novembre 2017

Masterclass i maridatges amb estrella Michelin promocionaran Jodhpur Gin i Ron Relicario en el Fòrum Gastronòmic

De la mà del xef Jordi Juncà, de Ca l'Enric amb una estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz

Redacció.- Les activitats del Fòrum Gastronòmic Girona, que tindrà lloc del 19 al 21 de novembre, s’obren a totes les empreses i marques comercials. Comercial Masoliver hi serà present de forma activa amb un estand propi i nombroses activitats adreçades al públic especialitzat.

Comercial Masoliver pretén donar a conèixer les possibilitats que els seus espirituosos de referència, Jodhpur Gin i Ron Relicario, tenen en l’àmbit gastronòmic. La cocteleria d’avantguarda ha evolucionat cap a elaboracions gourmet i maridatges sorprenents. Les noves combinacions de còctels i aliments són una progressió natural de la revolució interna que viu el sector. Per aquest motiu les activitats que es duran a terme en el Fòrum Gastronòmic aprofundiran en les noves tendències en cocteleria i les possibilitats que ofereix el seu maridatge amb l’alta gastronomia i les elaboracions dolces.

El primer dia del Fòrum el reputat cocteler Gerard Ruiz, que és Brand Ambassador de Beveland Distillers, durà a terme al matí (12 h) una masterclass sobre còctels elaborats amb Jodhpur Gin com a base. A la tarda (17 h) el mateix Gerard Ruiz acompanyat de Jordi Ferrer, xocolater de Ferrer Xocolata d’Olot, impartiran un taller de maridatge amb Ron Relicario. La tercera activitat del dia (18 h) consistirà en una altra masterclass de cocteleria, en aquest cas amb el Ron Relicario com ingredient principal.

L’endemà dilluns (12.30 h) Gerard Ruiz impartirà una nova sessió de la masterclass Cocktails Jodhpur Gin. A la tarda tindrà lloc el maridatge de postres amb la Jodhpur Gin, que anirà a càrrec de Jordi Juncà, xef del restaurant Ca l’Enric reconegut amb una estrella Michelin. A continuació tindrà lloc dues sessions més del maridatge de Ron Relicario amb xocolata Ferrer (17 h) i de la masterclass de cocteleria de Ron Relicario (18 h).

El dimarts, darrer dia del Fòrum, l’estand de Comercial Masoliver tornarà a acollir tres sessions més de la masterclass Cocktails Jodhpur Gin by Gerard Ruiz (12.30 h), el maridatge Ron Relicario amb Xocolata by Gerard Ruiz & Jordi Ferrer (16 h) i de la masterclass Ron Relicario by Gerard Ruiz (17 h).
Els especialistes 
Gerard Ruiz és Brand Ambassador de Beveland Distillers. Format i amb experiència a la capital europea de la coctelería (Londres), propietari de l’empresa Cocktail Time, cocteleria d’autor per esdeveniments, i de la cocteleria d’autor Cocktail Time Terraza by Gerard Ruiz, obert aquest estiu 2017.

Jordi Juncà és el xef del restaurant Ca l’Enric, reconegut amb una estrella Michelin, situat a la Vall de Bianya, al cor de la Garrotxa. Juncà aposta per una cuina creativa basada en la tradició culinària de la zona.

Per la seva banda l’olotí Jordi Ferrer, pastisser i xocolater de Ferrer Xocolata d’Olot, és un referent a la província i està considerat un gran professional, dinàmic i emprenedor.
Les marques 
Jodhpur Gin es destil·la seguint el tradicional mètode London Dry Gin, Jodhpur és una ginebra d’alta qualitat de color transparent amb amplis centelleigs intermitents en el seu fons net i brillant, elaborada amb selectes alcohols de gra i una acurada selecció de tretze botànics.

Ron Relicario, és el resultat de la integració de roms base de 10 anys combinats amb roms bases de mínim 7 anys d’envelliment, donant com a resultat un rom d’alta qualitat. La barreja d’aquests envellits, són sotmesos a una tercera etapa d’envelliment, aconseguint així una integració i harmonia total dels seus components.
Comercial Masoliver
Comercial Masoliver, amb més de 35 anys d’història, és una de les empreses de referència del sector de la distribució i gran consum a Espanya. Comercial Masoliver distribueix el Ron Relicario i la Jodhpur Gin en el mercat espanyol. Ambdues begudes espirituoses són elaborades per Beveland Distillers, que també forma part del mateix grup empresarial.Música

La Cerimònia de la Llum, l’últim treball de Lídia Pujol

06/09/2010 08:22
Exposicions

Can Framis és l’espectacular nou centre de la Fundació Vila Casas, Premi Nacional de Cultura 2009

19/07/2009 5:04''
Tendències

Entrevista a Fernando Amat copropietari de les Galeries VINÇON

09/09/2007 2:53''
Lletres

Neix OBSCURA EDITORIAL

18/03/2020

El bon policia, la desconeguda comèdia de Santiago Rusiñol, arriba a El Maldà

Els actors Ricard Farré i Arnau Puig han adaptat el text i han creat una dramatúrgia pròpia

Redacció.- El 9 de febrer arriba a El Maldà l’estrena d’El Bon Policia, una adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig de la comèdia de Santiago Rusiñol. De fet, una de les comèdies més desconegudes de l’autor. Una obra molt poc representada i que en la seva estrena al Teatre Romea el 10 de novembre […]