Edició 4.399 (des del 27/09/2007)
Edició 4.399 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 18 abril 2015

Martorell reviurà la llegenda del Pont del Diable amb un impactant mapping i tot un seguit d’activitats emmarcades dins la Fira de Primavera

Aquest any la Fira de Primavera també celebrarà i commemorarà el 40è Premi Vila de Martorell

Durant 4 dies, des de divendres 24 a dilluns 27 d’abril, Martorell s’omplirà d’activitats per a tots els gustos i públics, emmarcats dins dels actes de la Fira de Primavera.

Aquest any una de les activitats més destacades de la fira serà la innovadora representació de la llegenda del Pont del Diable. Un impactant espectacle multimèdia i lumínic, que combinarà tradició i tecnologia per recrear la famosa llegenda del Pont del Diable. Un sorprenent mapping que reviurà la llegenda projectant imatges sobre el pont (que el destruirà i reconstruirà visualment).

A més a més, hi haurà tot un seguit d’activitats que acabaran de completar la representació d’aquesta llegenda única: el tradicional correfoc i el cercavila amb totes les figures i el bestiari festiu del municipi, on també hi participaran tots els personatges de la llegenda.

Aquest any la Fira de Primavera també celebra i commemora el 40è Premis Vila de Martorell. La gala d’entrega dels premis, oberta a tothom, serà divendres 24, presentada pel periodista Toni Puntí. A la gala es farà entrega dels guardons i també hi intervindrà la cantant Névoa, que representarà alguns fados de poesia catalana del seu últim espectacle Entre les pedres i els peixos.

Però la part més festiva serà la commemoració d’aquests 40 anys, amb un piromusical que tindrà lloc el dilluns 27 d’abril i que combinarà focs artificials amb fragments de poetes que han estat guardonats en aquests 40 anys de trajectòria.

Durant aquests quatre dies de programació hi trobarem més de 100 activitats per a tots els gustos i públics: des de tornejos esportius fins a trobades, visites guiades, ballada de sardanes, tallers, circ, exposicions o projeccions de pel·lícules, entre moltes altres activitats.

> Informació complementària

firamartorell

Escenaris

Pròrroga d’Els Jugadors de Pau Miró

04/05/2012
Escenaris

SABA! Joves músics d’arrel inaugurarà la 20a Fira Mediterrània de Manresa

05/10/2017
Música

Raimundo Amador estrena un cicle de concerts per revitalitzar el teatre del Centre Fraternal de Palafrugell

08/01/2012
Escenaris

Entrevista a Quim Lecina, dramaturg i actor del nou espectacle La Maga y el Club de la serpiente

13/09/2007 5:30