Edició 3.859 (des del 27/09/2007)
Edició 3.859 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 5 novembre 2011

Marc Marzenit presenta el seu nou projecte musical ‘Suite on Clouds Raw Ensemble’

El lleidatà es desmarca de la pista de ball i sorprèn amb un so eteri, oníric i delicat

El músic Marc Marzenit presentarà el seu nou espectacle ‘Suite on Clouds’ els dies 3 i 4 de desembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida com a part del projecte CEL (Concert Electrònic de Lleida). Amb aquest projecte el lleidatà es desmarca de les pistes de ball per presentar-nos un projecte amb intencions d’acostar a un públic més acostumat a la música clàssica.

‘Suite on Clouds’ és un projecte ambiciós en el qual el músic lleidatà combina la música electrònica amb la música clàssica contemporània explotant la seva formació acadèmica de música clàssica i les seves influències electròniques de baix tempo. Amb aquest projecte Marc Marzenit aconsegueix desmarcar-se del mercat de les pistes de ball per oferir-nos un espectacle sonor en el qual intervenen instruments clàssics com violins, piano i arpa a més d’un impressionant equip de sintetitzadors i ordinadors.

El projecte neix el 23 d’octubre de 2006 quan Marc va decidir crear un alter ego i pujar algunes cançons a un compte de MySpace batejada com “Suite on Clouds“. A partir d’allí molta gent es va interessar pel projecte, entre ells Sónar, on el 2008 va inaugurar l’escenari SonarPub encara que sense piano i sense músics.

Molt diferent a l’actuació de Sónar serà la que ens presentarà a l’Auditori Enric Granados de Lleida. Serà el moment en què ‘Suite on Clouds Raw Ensemble’ lluirà en tot el seu esplendor com a part del projecte CEL (Concert Electrònic de Lleida) organitzat per l’associació de cultura i art multimèdia de Lleida AM +. Marc ha treballat dur i a contrarellotge des que va sortir l’acord amb la productora per aconseguir posar en marxa el projecte tal com ell volia. Un gran espectacle que compta amb un equip de treball d’unes 30 persones entre músics, visuals, escenografia, tècnics, càmeres, promotors…

Marc Marzenit compta amb la col·laboració d’Antoni Tolmos com a director musical, Francesc Moreno en l’escenografia i l’equip de Telenoika com a responsables de les visuals en mapping 3D. La producció de ‘Suite on Clouds’ va a càrrec de la productora Lleida AM + i compta amb el patrocini del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).

> Informació complementària

marcprojecte

Tendències

Fina Miralles i Juan Hidalgo, artistes convidats per l’ELAA

22/02/2011
ArtsEscenarisTendències

El festival d’art independent Pepe Sales dedicarà l’edició del 2015 a l’esperit lliure i transgressor de la poetessa Renée Vivien

20/01/2015
Escenaris

Sònia Gómez estarà fins el 19 de setembre al Mercat de les Flors, amb el seu darrer espectacle

15/09/2010
Música

El cor està compost per 17 alumnes de l’Escola Municipal de Música

30/06/2014 05:08