Edició 3.647 (des del 27/09/2007)
Edició 3.647 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 6 abril 2011

Manos de Topo i Tarántula, junts en un mateix disc

Momento único és el projecte comú de dues formacions d'allò més irreverents

Dos dels grups més singulars del panorama musical uneixen esforços per presentar una de les sensacions de la temporada. Tot i ser dos grups absolutament diferents, Manos de Topo i Tarántula comparteixen, en el fons, un espiril que converteix Momento Único en molt més que un split de quatre cançons. És, ja abans de la seva sortida, un objecte de col·lecionista pels seus fans.

Quines coincidències han portat aquestes dues formacions a compartir un LP? Tant Manos de Topo com Tarántula han demostrat sobradament la personalitat de la seva proposta, que converteix en impossible la tasca d’encasellar-los en un únic estil o moviment concret. Ambdós preparen el llançament dels seus respectius tercers discos per la tardor d’aquest any. Tant uns com altres passen per un moment d’important renovació de plantejaments estilístics i instrumentals. Els dos grups formen part d’altres grups, o duen a terme interessants projectes en l’àmbit cultural.

El disc tindrà com a especial posada en escena una particular presentació en directe en dues úniques i irrepetibles dates. Barcelona i Madrid. 5 i 6 de maig. La portada i el títol d’aquest disc, que es pot aconseguir en edició limitada de 500 còpies de vinil, són obra de Miguel Noguera i Jonathan Millán, respectivament.

Venda d’entrades

> Informació complementària

discprojecte

Música

16×16: Setze jutgesses per al 2016, nova exposició de l’Institut Català de les Dones i la revista Enderrock

01/06/2016
Música

El Teatre Municipal de Girona acollirà el proper dijous 7 de març la gala de lliurament dels XV Premis Enderrock

05/03/2013
Arts

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona finalitza l’any 2013 amb un augment de públic del 12% en relació a l’any anterior

16/01/2014
Cinema

“Capitán Kóblic”, amb Ricardo Darín i Inma Cuesta

17/06/2016