Edició 4.669 (des del 27/09/2007)
Edició 4.669 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 17 febrer 2020

Macedònia s’acomiada amb el seu darrer disc, ‘Papallones’

El projecte impulsat per Dani Coma anuncia la seva aturada dalt dels escenaris

Redacció.- Després de 20 anys trepitjant els escenaris i sent referent de la música per a públic familiar, el grup Macedònia anuncia la seva aturada pel febrer del 2021. Abans de marxar però, la formació regala encara un darrer disc, Papallones (Discmedi, 2020), que va veure la llum el 14 de febrer, dia dels enamorats i de les papallones a l’estómac per excel·lència. Per a tancar el cercle, el grup retorna a Discmedi, segell amb qui va debutar, i inclou al disc èxits impertèrrits que han acompanyat la banda durant el transcurs d’aquestes dues dècades.

La història de Macedònia s’ha anat construint durant aquests darrers 20 anys amb catorze discos, sent el primer el celebrat Posa’m un suc (Discmedi, 2004), i quatre generacions de cantants diferents. Des dels seus inicis, el conjunt no ha aturat mai la seva activitat, enllaçant cada generació de fruites amb la següent sense retenció, de manera que els dos relleus poguessin establir un vincle emocional i d’aprenentatge que els permetés encomanar-se l’essència del grup d’una a l’altra. Enguany però, la darrera generació, que va començar el 2017 i està conformada per la Noa, la Mar, l’Anna, la Gina i la Lota, és l’encarregada de cantar l’adéu final del grup. Tindrem per això, encara, tot un any per gaudir-les amb la banda i poder cantar “Pampallugues” en directe.

dani comafinalMacedòniapapallones

Cinema

Del 10 al 13 de setembre la Mostra de Cinema Dia de Brasil porta a Barcelona el millor cinema brasiler

24/08/2015
Cinema

Gaudir d’un any de cine als Cinemes Girona amb un sol abonament

08/08/2018

Comença la segona setmana de festival Emergent!

09/07/2015
Música

Dues estacions de metro acullen pianos amb motiu del Concurs Internacional de Música Maria Canals

22/03/2019

El Museu d’Història de Barcelona ofereix l’espectacle literari musicat Paraules i sons de Barcelona

Als jardins del MUHBA Vil·la Joana

Redacció.- El Museu d’Història de Barcelona – MUHBA ens convida, el 16 de juliol, a un espectacle literari molt especial a l’exterior del MUHBA Vil·la Joana, casa Verdaguer de la literatura de Barcelona. Paraules i sons de Barcelona. Itinerari literari per la ciutat del XIX i XX és un recorregut amb contrapunt musical pels relats […]