Edició 3.672 (des del 27/09/2007)
Edició 3.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 30 novembre 2009

Los Guardianes del Puente presenten disc a La Mirona

Dos components del grup són ex Sangtraït

Los Guardianes del Puente és un grup musical format per 3 músics amb una llarga trajectòria artística dins del món del rock dur i el heavy metal que van començar junts a la dècada dels 80 formant el grup Rockson i 25 anys després s’han retrobat per formar aquesta nova banda. Ells són en Joan Cardoner (ex Terratrèmol) a la guitarra i veu, en Quim Mandado (ex Sangtraït) al baix i en Martín Rodríguez (ex Sangtraït) a la bateria.

Amb la feina feta i sense prejudicis, prometen un directe impressionant i ple d’energia, i entre les innumerables qualitats que se’ls atribueix a dalt i a baix de l’escenari, en destaquen sobretot el ritme contundent de les seves actuacions i el bon treball realitzat en les melodies i lletres dels nous temes. Es diu que el nou disc, que tenen previst presentar-lo arreu de l’Estat, tindrà un gran èxit ja que, sense deixar l’essència i l’estil rocker que els caracteritza, inclou temes melòdics i sentimentals però amb tot el necessari per a considerar-se rock dur i progressiu a la vegada. Així doncs, us presentem una proposta de luxe, seriosa i amb l’èxit assegurat.

> Informació complementària

disc

Cinema

Blanca Suárez, forma part del repartiment de “Mi panadería en Brooklyn”

01/07/2016
Tendències

Un ball multitudinari al carrer per difondre la lluita contra la sida endegarà el 6 de novembre la crida de dance4life a Barcelona

05/11/2010
Escenaris

Arrenca NITS AL BARTS CLUB, una aposta per l’humor i les companyies emergents

06/04/2016
Escenaris

Nelly Blue, el nou espectacle de T de Teatre

09/09/2009