Edició 4.669 (des del 27/09/2007)
Edició 4.669 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 2 maig 2016

L’orquestra de vent Harmione Koningin Wilhelmina a El Born CCM

Oferiràn un concert gratuït, aquest dissabte 7 de maig al vestíbol del carrer Comercial

Sota la direcció de Willem van Zee, i amb la participació de Mitjam Plas com a flauta solista, el concert inclourà obres de Britten, Pütz, Stenhammar, Ellerby i Mackey.

L’Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW) és una de les orquestres de vent més importants del món. Va ser fundada el 1896 a Wamel, un petit poble al centre dels Països Baixos. La HKW és una orquestra simfònica de vent que dóna molta importància en el seu repertori a la inclusió de peces noves. És una formació deliberadament petita i té fama per la seva transparència musical. Actualment celebra el seu 120è aniversari.

Willem Van Zee és el director musical de l’Harmonia Koningin Wilhelmina des de 1997.

Mirjam Plas, nascuda a Almelo (Holanda), ha actuat com a solista amb la Jove Orquestra de Twente i la Jove Orquestra Nacional de Vents d’Holanda, interpretant els concerts per a flauta i orquestra de Carl Reinecke i Ted Huggins. També ha estat convidada a participar al prestigiós Cheltenham International Music Festival d’Anglaterra en les edicions de 2005 i 2006 i ha col·laborat amb orquestres com l’Orquestra Simfonica del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de Cambra Terrassa, l’Orquestra Simfònica Camerata XXI, la Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, l’OBC, etc.

120è aniversari2016concertHolanda

Cinema

Una nova comèdia amarga al més alt nivell

22/12/2017
Música

L’Ensemble La Fenice oferirà tres concerts en espais emblemàtics de Torroella, el diumenge 6 d’agost

04/08/2017
Escenaris

Altes dosis de bon humor amb Berto Romero

26/05/2015
Escenaris

?Deu Negrets?, d?Agatha Christie a Pineda de Mar

28/03/2009

El Museu d’Història de Barcelona ofereix l’espectacle literari musicat Paraules i sons de Barcelona

Als jardins del MUHBA Vil·la Joana

Redacció.- El Museu d’Història de Barcelona – MUHBA ens convida, el 16 de juliol, a un espectacle literari molt especial a l’exterior del MUHBA Vil·la Joana, casa Verdaguer de la literatura de Barcelona. Paraules i sons de Barcelona. Itinerari literari per la ciutat del XIX i XX és un recorregut amb contrapunt musical pels relats […]