Edició 4.090 (des del 27/09/2007)
Edició 4.090 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 9 octubre 2009

Lola Herrera i Juanjo Artero protagonitzen una comèdia de balls de saló

Tamzin Townsend, responsable de El mètode Grönholm, dirigeix el muntatge

?Sis classes de ball en sis setmanes?, escrita per Richard Alfieri i dirigida per Tamzin Townsend, es podrà veure al Teatre Borràs de Barcelona el proper 11 de novembre. Lola Herrera, una de les actrius més aclamades de l’escena teatral espanyola, i Juan José Artero, molt conegut pels seus treballs televisius, són companys de ball en aquesta comèdia mordaç i elegant produïda per Pentación.

El nord-americà Richard Alfieri és l’autor de l’obra, que arriba per primera vegada a Espanya després d’haver aconseguit èxits en els vint països on s’ha representat. El text – que l’autor va escriure després de portar a la seva mare a un concurs de balls de saló, ple de parelles d’homes joves i dones grans – es desenvolupa en set escenes, totes elles curtes i intenses. Alfieri situa la seva obra al sud dels Estats Units, però l’essència del text – la intolerància i el prejudici – és universal.

La britànica Tamzin Townsend (responsable d’El mètode Gronholm ou Gorda!) Dirigeix el muntatge, amanit amb tangos, vals, swing i rock & roll. El ball és el vincle entre els dos personatges, als que separa una diferència de 30 anys. Lola Herrera encarna el paper de la Lily, una dona de fort caràcter i naturalesa conservadora que viu a sobre amb un passat ple de frustracions i de desitjos incomplerts. El personatge al qual dóna vida Juan José Artero, que es va donar a conèixer fa 25 anys amb la sèrie ‘Verano Azul’, és un professor de ball, Michael, i Lola Herrera encarna el seu aprenent. Ell tampoc és feliç, viu a la defensiva, convençut que el destí l?ha maltractat. Amb el ball els dos oblidaran les seves diferències.

comedia

Girona commemorarà la nova denominació de la plaça de l’U d’Octubre de 2017 amb un seguit d’activitats culturals

21/04/2018
Escenaris

FiraTàrrega, suport a la creació i epicentre de l’activitat escènica internacional

11/09/2011
Turisme

Es presenta l’oli nou a la Rambla de Girona

13/12/2014
Cinema

“Una segunda madre”, Premi del Públic al Festival de Berlín i Premi del Jurat a Sundance.

27/06/2015