Edició 4.574 (des del 27/09/2007)
Edició 4.574 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 25 març 2020

L’OFFF engega la iniciativa ‘OFFF GOES ON’ per inspirar i mantenir la creativitat a través de les seves xarxes

El festival publicarà vídeos inspiracionals i motivadors creats des de casa per diferents artistes

Redacció.- A través d’aquesta iniciativa, l’OFFF brinda la oportunitat al públic de veure vídeos inspiracionals i motivadors creats des de casa pel seus artistes preferits. En els vídeos els artistes mostraran part de la seva feina, donaran consells creatius i motivaran al públic a seguir creant durant aquesta fase de confinament.

Entre els artistes confirmats destaquen Joshua Davis, Burton Rast, Boldtron vs Six N.Five, Baugausm, Vallée Duhamel, GMUNK, Velvet Spectrum o Musketon.

Els vídeos seran compartits dos cops a la setmana, cada dimarts i divendres a les 19.00 al canal d’Instagram del festival.

L’OFFF arriba a la seva 20a edició els dies 24, 25 i 26 de setembre a diferents espais del Museu del Disseny de Barcelona. El festival reunirà durant tres dies grans noms i reconeguts estudis d’arreu del món vinculats amb l’àmbit de la creativitat, el disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

OFFF FESTIVAL

OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital celebra la seva 20a edició els propers 24, 25 i 26 de setembre al Museu del Disseny a Barcelona..

L’OFFF segueix liderant l’escena del disseny, la creativitat com la plataforma global de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

OFFF reuneix a la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional, curiosos, estudiants i el talent emergent que assisteix a les diferents edicions internacionals a la recerca d’inspiració. En els 19 anys d’experiència OFFF ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell OFFF on tour.

OFFF forma part d’Acid House, un nou hub creatiu de Barcelona que té com a principal objectiu connectar creativitat, educació i negoci. La iniciativa compta amb el suport d’Adidas Originals, l’escola de disseny Elisava, Folch Studio, Nomad Coffee, OFFF Barcelona i Vice Media.Arts

Torna la Fira d’Art Modern i Antic de Barcelona (FAMA) per convertir-se en referent a la ciutat

16/11/2015
Escenaris

Cel·lebració del Dia internacional de la dansa

28/04/2012
Videoclips

Buscant

04/05/2014 05:06

Daniel Barenboim al Palau de la Música

02/07/2015