Edició 4.534 (des del 27/09/2007)
Edició 4.534 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 20 maig 2015

L’espectacle simfònic ‘Només per a uns quants?’, creat i presentat pel periodista i comunicador Marcel Gorgori, s’estrenarà a L’Auditori el 14 de juny

Òpera a l’abast de tothom de la mà d’un reconegut repertori, comentat de manera amena i entenedora

L’Auditori de Barcelona acollirà el 14 de juny a les 19 hores l’estrena de l’espectacle simfònic Només per a uns quants?, primera producció de Simfonova, creat i presentat pel periodista Marcel Gorgori.  A l’escenari, 60 músics de l’ Orquestra Barcelona Filharmonia, 80 veus  del Cor Camerata Impromptu, reforçat pel Cor Contrapunt i per l’Orfeó Manresà, i 4 dels més destacats cantants solistes del país: el tenor Josep Fadó, les sopranos Sara Blanch i Maribel Ortega i el baríton Xavier Aguilar. 

Aquest espectacle simfònic acredita de manera lúdica que l’òpera és una part indestriable de la vida quotidiana de tots nosaltres i que, sovint sense adonar-nos-en, és present en tots els àmbits d’aquesta  (la televisió, el cinema, el futbol, o els rituals socials més arrelats). El públic anirà reconeixent peces clàssiques i descobrirà que l’òpera no ha d’anar adreçada només a uns quants privilegiats  capacitats per entendre-la, sinó que ens agrada a tots. En el concert es podran sentir, entre d’altres, passatges de Nabucco, Carmen, Turandot, Lohengrin,  La Traviata, Norma, La Bohème.

Amb aquest concert ha nascut el projecte Simfonova, una iniciativa del mateix Marcel Gorgori, el director d’orquestra Daniel Antolí i el violinista Joaquim Garcia que té per objectiu la creació d’espectacles d’òpera i de música simfònica d’alta qualitat, però integrant procediments comunicatius innovadors, i encara inèdits al nostre país en aquesta mena de concerts, que garanteixen l’interès, tant del públic aficionat, com del neòfit. 

> Informació complementària

Auditori de barcelonaòperasimfonova

Música

Van presentar el seu disc: Tants caps, tants juguets

26/06/2014 04:45
Música

El Palau de la Música Catalana presenta el proper diumenge ‘Simfònic ara!’, un concert-espectacle en clau humorística adreçat a famílies

29/01/2015
Música

Ebri Knight s’acomiada de la gira de La palla va cara estrenant un nou videoclip

28/12/2013
Música

Després de vint anys en el món de la música decideix posar música i melodia a alguns poemes

17/04/2018 04'30''