Edició 4.287 (des del 27/09/2007)
Edició 4.287 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 23 abril 2015

Les estrenes absolutes de Joan Miquel Oliver, Roger Mas i Dolo Beltrán, combinades amb l’efervescència de música en directe que viurà el centre ciutat de Girona el dissabte a la tarda, principals reclams del darrer cap de setmana d’Strenes

El dissabte Strenes tornarà a fer vibrar el centre de la ciutat de Girona. S'ha programat un grup sorpresa per donar el relleu al Festivalot, i per donar visibilitat al projecte 'Girona Carrers de Música'

El Festival Strenes es prepara pel darrer cap de setmana, on destacaran les estrenes exclusives de discos tan esperats com el de Joan Miquel Oliver, que presentarà el seu nou disc Pegasus al Teatre Municipals o els gironins Cor Geriona que mostraran per primer cop al públic el disc Instants.

També destaquen les estrenes d’espectacles com l’antològic de Roger Mas al Teatre Municipal, el concert de celebració de 40 anys de carrera de Miquel Gil al Centre Cultural la Mercè o els Gossos, que presentaran a Girona per partida doble el concert que commemora el seu 22 aniversari i que ja gairebé ha exhaurit totes les entrades. 

Dissabte, a l’escenari instal·lat a la Plaça Sant Fèlix, l’Strenes ha programat un altre dels concerts gratuïts i a l’aire lliure que aquest any han estat l’aposta de la organització per obrir-se a la ciutat. En aquest escenari s’entregaran els Premis Descobertes als artistes emergents que hi han participat i, posteriorment, hi actuaran Izah a les 19h i a partir de les 21:30h Lakastre, Korxea Rock i Liar Desire dins el Concurs Intro.

El mateix dissabte serà la posada de llarg de Dolo Beltran, ex-cantant de Pastora, que actuarà per primera vegada en solitari i que pretén fer ballar el públic amb uns ritmes més electrònics dels que ens tenia acostumats en etapes anteriors.

Seguint amb la programació dels concerts al carrer, el festival Strenes ha preparat un nou concert amb misteri a Girona. En aquest cas tindrà lloc dissabte 25 d’abril a les 18:30h i a les 19:30h, al punt “Girona Carrers de Música” de la Rambla. Un grup sorpresa, el nom del qual no es desvelarà fins al mateix dia a través de les xarxes socials, actuarà en format acústic a peu de carrer durant 30 minuts. 

> Informació complementària

festival strenesgirona

ArtsEscenarisMúsica

Antònia Font, Anna Roig i La Pegatina, guardonats als Premis ARC

21/11/2011 03:22
Arts

El Museu Episcopal de Vic i el Museu de Lleida promouen una jornada per posar en valor l’aportació de Josep Gudiol, el pare de la història de l’art a Catalunya

24/10/2013
Turisme

Els espais naturals de la Fundació Catalunya-La Pedrera finalitzen l’any 2013 amb un augment de visites

22/01/2014
ArtsExposicions

Les Bernardes presenta en primícia la primera exposició de Rossy de Palma com a fotògrafa

13/04/2018