Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Edició 4.634 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 13 maig 2015

Les biblioteques de Girona tornen a sortir “A la carretera”

Aquest cicle, de xerrades sobre viatges, arriba aquest any a la tercera edició

Les Biblioteques de Girona i la llibreria Ulyssus organitzen el tercer cicle de xerrades sobre viatges “A la carretera”. Un any més, davant la proximitat de l’estiu, les vacances i els possibles viatges, s’organitzen aquesta sèrie de xerrades per promoure la descoberta de diversos indrets del món de la mà de viatgers disposats a compartir les seves experiències de viatge, a l’entorn d’una afició o d’una inquietud personal, i a presentar els llibres en què han traslladat aquestes vivències.

L’eix central del cicle, que tindrà lloc durant cinc dijous dels mesos de maig i juny, són les xerrades de viatgers i exploradors a qui el fet de viatjar ha influït de forma important en el seu trajecte vital i ha suposat una important font d’experiència, de coneixement i de sensacions.

Aquest dijous, 14 de maig, tindrà lloc la primera xerrada, a les 19 h a la biblioteca Carles Rahola, a càrrec d’Ana M. Briongos. Sota el títol de “45 anys de vida viatgera”, Briongos parlarà dels seus viatges a l’Afganistan, Iran o l’Índia. Els propers dijous 28 de maig, 4, 11 i 18 de juny  hi participaran el guionista de “APM?” de TV3 Xavi Narro, l’escriptor Xavier Moret, el grup Himalaiaski o el periodista Eugeni Casanova, respectivament.

Les xerrades s’acompanyaran de seleccions de fons sobre viatges, del taller d’escriptura “Narrar el viatge: hi ha llocs que deixen empremta”, a càrrec d’Assum Guardiola (biblioteca Carles Rahola), i del concurs de fotografia mitjançant Instagram “Els camins del teu viatge”.

 

> Informació complementària

bibliotequesgironalviatgesxerrada

Tendències

La Fundació Carulla distingeix sis personalitats amb els Premis d’Actuació Cívica pel seu compromís amb el país

11/11/2015
Exposicions

El Palau Robert acull l’exposició “Azorín i Catalunya. De Joan Maragall a Lluís Companys”

13/04/2019
Escenaris

Jordi Savall i Montserrat Figueras reben la distinció de la UNESCO com a Artistes per la Pau

16/06/2008
Música

Mig miler de propostes musicals inscrites per participar a la pròxima Fira de Música al carrer de Vila-seca

25/12/2010