Edició 3.862 (des del 27/09/2007)
Edició 3.862 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 20 abril 2014

Leo Bassi: “Yo soy la imagen de vuestra libertad”

El còmic va acabar sortint del teatre en pilotes i va arribar fins a la rambla de Figueres acompanyat per unes 350 persones

És del tot cert quan es diu que un bon pallasso ha d’haver patit i és bo a partir dels 60 anys. Leo Bassi n’és un gran exemple, ho vam poder comprovar divendres al Festival Còmic de Figueres on va oferir una actuació de gaire be dues hores en la que va recollir alguns dels millors moments de la seva trajectòria. Bassi va iniciar el seu “The best Of” citant al mossèn de Figueres qui en la seva homilia s’havia referit a l’actuació d’en Leo Bassi com a poc apropiada per divendres Sant.

Bassi va contestar que els catòlics tenen una setmana santa a l’any i els bufons en tenen 52. Després d’arrencar l’esclat de riure del públic l’artista va començar explicant la primera provocació que va viure de petit quan tenia 6 anys posant un petard a la plaça on els nens donaven de menjar als coloms i va acabar despullant-se de tot prejudici, cobrint-se de mel i plomes el cos nu i sortint al carrer invocant la llibertat amb el públic que el va seguir fins a la Rambla de Figueres.

Unes 350 persones van poder viure l’art en directe d’un dels còmics més brutals de l’escena, en aquesta nova edició del Festival Còmic de Figueres en la que Bassi ofereix el seu mestratge també en un curs per a actors i clowns fins diumenge, darrer dia del festival.

> Informació complementària

festival de còmic de figueresfigueresLeo Bassisetmana santathe best of

Música

El Minimúsica benèfica de reis

30/12/2012
Tendències

“Bon cop de falç” és una coproducció de Clack, L’Avenç i Enderrock presentada per Jaume Ayats i dirigida per Eloi Aymerich

09/09/2014
Escenaris

La Sala Petita del TNC estrena Llibertat!

30/04/2013
Videoclips

Focs i brases

07/10/2010 03:01