Edició 4.631 (des del 27/09/2007)
Edició 4.631 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 16 juliol 2018

L’enllaç del metro de Diagonal es converteix en un espai temàtic dedicat a Gala i Salvador Dalí

L’intercanviador s’omple d’imatges de les obres que formen part de la mostra temporal que acull el Museu Nacional d’Art de Catalunya

Redacció.-El passadís d’enllaç de l’intercanviador de l’estació de Diagonal, entre les línies 3 i 5 de metro, acull reproduccions en gran format d’algunes de les imatges de l’exposició temporal Gala Salvador Dalí. Una habitació pròpia a Púbol, que es pot veure fins al 14 d’octubre al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

 

TMB i el Museu Nacional col·laboren en la promoció i difusió de l’exposició del museu amb la col·locació de vinils de gran format en un espai d’ús ciutadà i de gran afluència com és el metro. En aquest cas són més de 30 metres de paret que llueixen les reproduccions, gràcies també a la col·laboració de l’empresa HP, que s’ha encarregat de la impressió digital.

L’exposició, organitzada pel Museu Nacional i la Fundació Gala-Salvador Dalí, és la primera mostra internacional dedicada a Gala, artista i musa de Dalí. Descobreix el seu somni personal i artístic i la reivindica com una figura clau en l’art del segle xx. Les obres procedeixen de la Fundació Gala-Salvador Dalí, i d’altres 18 importants museus i col·leccions, europeus i americans. S’apleguen en total 315 pintures, dibuixos, fotografies, documents i alguns dels seus objectes personals.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB, que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d’aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d’enriquir l’experiència del viatge en transport públic

> Informació complementària

DiagonalFundació Gala-Salvador DalíFundació TMBmetromuseu nacional d'artSalvador Dalí

Tendències

Girona continua d’Strenes amb més de 16 concerts en un intens segon cap de setmana de festival

17/04/2015
Exposicions

Nasevo i les olors de Barcelona

01/04/2014
LletresMúsica

Gerard Quintana i David Julià són els autors de ?Més enllà de les estrelles?

09/04/2012 03:31
Cinema

El Serielizados Fest, Festival Internacional de Sèries de Barcelona, dóna a conèixer tota la programació

19/03/2016