Edició 4.629 (des del 27/09/2007)
Edició 4.629 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 27 abril 2016

L’Embarraca’t de Figueres acull New York Ska Jazz Ensamble

La banda americana actuarà aquest divendres a la Plaça Europa de Figueres

New York Ska Jazz Ensemble és un bloc compacte de músics amb milers de concerts a les seves esquenes i una de les bandes més demandades degut als seus excitants directes. NYSJE va néixer durant una gira europea de The Toasters en 1994. La idea era crear un combo que, a partir de l’ska instrumental clàssic, englobés els ritms i harmonies del modern jazz. Freddie Reiter i Rick Faulkner, dos dels Toasters, van pensar en gent de The Scofflaws i en Devon James, guitarrista dels mítics The Skatalites, per crear la seva superbanda. Tots ells van acceptar.


Des d’aquesta idea inicial fins a dia d’avui han passat més de quinze anys, temps en el que s’han convertit en tot un referent de la música ska, actuant per totes parts i als events més importants del gènere. La seva formació ha canviat, tant que només resta Freddie Rocksteady Reiter, tot i que la seva proposta musical es manté intacta: interpretar standards de jazz amb ritmes jamaicans, versionar temes diversos i donar cabuda a les seves pròpies composicions. Amb 10 àlbums editats i un increïble directe, son una aposta segura no només per als seguidors del reggae i l’ska, sino també per tots els amants de la música negra en general.

Sens dubte un nou repte musical per aquests grans músics i una oportunitat única per assaborir aquest ritme tan calent que els ha fet ser considerats plat principal en les grans nits de ball.

2016Embarraca'tfestivalmusica

Escenaris

Les tres primeres coproduccions de la temporada s?estrenen al Teatre Alegria de Terrassa

23/04/2012 01:09
Escenaris

Mendoza, de la companyia mexicana Los Colochos, i Camargo, dels colombians La Congregación Teatro obren el cicle Connexió Iberoamèrica de Temporada Alta

20/10/2017

El tsunami de The Impossible arrasa Sitges

05/10/2012
Música

Arriba la 8a edició del Concurs Intro

23/03/2014